neděle 28. srpna 2011

Nejkrásnější dívka


Kde pracuji je tu báječné Hot Babe. Mluvím o mládě tak horké, že je dívky z Baywatch vypadat ošklivě! Každopádně dnes byl můj první reálnou šanci setkat se s ní, takže tady je to, co jsem udělal.

Jsme chůzi směrem k sobě na chodbě, takže jsem se ji zastavit.

Me: Ahoj, Jak se jmenujete?

Her: Tanya

Me: Ahoj Tanya, jsem si všiml, že jste zdaleka nejkrásnější dívka, která zde funguje, a chtěl jsem na setkání s Vámi.

Tak to bylo vše, co se. Byla velmi polichocena a dostal vše vyvedlo z míry v tomto bodě. Ona vyhodil "Děkuji vám!" a pak, jako by si nebyla jistá, co dělat, udělal pár kroků směrem šla a pak se zastavil a udělal krok zpět, aby se mnou mluvit.

Jen jsem se ptal na chmýří mluvit svou práci a co ne. Velká část byla, jak jsem to všechno pohodě a věří, zatímco ona byla zjevně trochu nervózní. Mluvila rychle a příliš se mírně přehnané gesta a pohyby hlavy, známky nervozity.

Teď už jsem jen obyčejný člověk a já jsem byl oblečený v tričku a džínách mírně znečištěné. A tady byl nejžhavější Babe asi jako kdyby se potkali s největší stud na světě.

Použil jsem tento přístup další dva Times nedávno, a to mělo podobný dopad na zúčastněné ženy. Od teď je to asi jediný prostředek, který budu používat po celou dobu. Funguje to skvěle a je to snadné!