čtvrtek 29. října 2009

Seznamka různé styly v důsledku různých mozkových struktur a použití přístroje

Slyšeli jste, že muži a ženy z různých planet? To je pravda. Ne doslova, ale je to pravda. Ženy reagují jinak, odlišně a touha pracovat způsobem, který je naprosto cizí člověk. To proto, že muži a ženy jsou dva různé druhy lidí. Oni nejsou 'protiklady' nebo 'rovné' v každém tradičním slova smyslu. Samozřejmě, že si zaslouží rovná práva - bobkovišeň společnosti ukázat mužů může existovat - ale muž a žena nejsou 'rovné' - jsou různé. A to je jen pochopení těchto rozdílů můžete být opravdu úspěšný v datování a vztahy s opačným pohlavím.

Zde je výňatek ze studie z University of Alberta o mozku rozdíly mezi mužem a ženou.

Nová studie naznačuje, muži a ženy používají různé části jejich mozku, zatímco oni vykonávají stejné úkoly.

Výzkumu z univerzity Alberta v Edmontonu, Alberta, Kanada, je hlášen tento měsíc v časopise NeuroImage.

Do studie bylo zapojeno dobrovolníků, kteří provádějí úkoly paměti, slovní úlohy, vizuální prostorové úkoly a jednoduchý pohyb úkoly. Mezitím jejich mozková aktivita byla sledována s funkční magnetické rezonance, což je technologie pro aktivaci mapování mozku.

"Výsledky vyskočil na nás," řekla Emily Bell, student PhD na univerzitě a hlavní autor dokumentu. "Někdy se muži a ženy by plnit stejné úkoly a ukázat různé aktivace mozku, a někdy, že by plnit různé úkoly a vykazují stejné aktivace mozku."

Když člověk myslí, že žena je blázen, nebo naopak - například na špatný den, nebo špatné datování zkušeností - oni jsou oba správné. Vzhledem k tomu, druhá má úplně jiný pohled, protože jejich mozek dělá jim pohled na svět různě. Jiná osoba se zdají být blázen, jeho mozek je vidí svět různými způsoby. období.

Takže jakýkoli vztah bez tolerance rozdílů a bez ochoty mluvit a vysvětlit jejich odlišné názory - je odsouzena k neúspěchu.

Zde je výpis z University of Indiana, která hovoří o tom, jak to, co je 'normální' je pro muže nebo ženu.

"Jako vědci, jsme zjišťuje, co je normální, a stále častěji se zdá zjištění, že jsme normální lidé mohou být odlišné, než je obvyklé u žen," řekl Michael Phillips, MD, odborný asistent radiologie a ko - autor studie. "To neznamená, že je jeden lepší a schopnější než ostatní."