úterý 15. května 2012

Nebuďte Mizející Datum


Už jste slyšeli o mizí data? Ten, který je skvělý pro některé večeře a po hodin zábavy, a pak - teplouš! - On je pryč? Moje happy hours v poslední době byly spotřebovány se stejným příběhem.

Nevím, co se stalo, přátelé mi, jednu po druhé, takže mé srdce bolí vedle nich, jak bolí kape dolů jejich slzící oči. Proč přestal volat? Co se stalo?

Řeknu vám, co se stalo: chlap je blbec.

Ale vážně, je to špatný komunikátor. A je to jednodušší, aby se zabránilo trapnou konverzaci, než jí čelit, jednodušší na to zapomenout, než diskutovat, proč je po všem.

Upřímně řečeno, jsem viděl hodně mých kamarádek hrát stejnou hru. Jednou jsem strávil hodinu na telefonu s přítelem, se snaží přesvědčit ji, aby alespoň v textu toho chlapa, který vás nezajímá, když se chystala napsat nějaký chudák úplně vypnout bez písemné formě (nebo řeč) vůbec.

Co se děje ve světě, který datovat se to stalo přijatelné jen tak zmizet? Čím to je, v době, kdy jej lze snadněji než kdy jindy se dostat do kontaktu s někým - a to vše s pohodlným vzdálenosti - že lidé, kteří se rozhodnou se úplně?

Zdá se, že v našem věku neformálnosti - jednoho, kde jsme se transformovala z roku slavnostní záležitostí s chlapci ze školy na uvolněné hospůdky s lidmi, které sotva známe, jsme ztratili veškerá opatření společného zdvořilosti. Tuhé čáry od staromódní zvyky datování byly znovu vyvodit, takže uzavření někde trucuje na chodníku.

Zeptal jsem se, že stejný kamaráda, proč byla tak ochotná předstírat, že data se nikdy nestalo - a to chlap nikdy neexistovala. Řekla, že prostě, že si nemyslel, že se mu nic dlužen. "Vy to nechápete," řekla mi. "Vždycky jsi byl ve vztazích s lidmi, na kterých vám záleží. Seznamka je jiný. "

Takže můj přítel měl pravdu, ale minul hlavní. Je pravda, že moje zkušenost je z roku trochu atypické - Byl jsem v téměř nepřerušený řetězec vážných vztahů, protože mi bylo 17, -, ale zda víte, že toho chlapa a nebo jen se s ním setkal jednou, faktem je, že jsme všechny jen lidské bytosti s pocity, a nechceme, aby tyto pocity ublížit. A pokud naše pocity bude bolet tak jako tak, by se raději se nechat na holičkách přímo spíše než být opuštěn na nikoho země matoucí, nevyslovenou odmítnutí?

Nikdo nechce zoufale přetočit a přehrávat, v pomalém pohybu, každé slovo a stiskněte tlačítko - uchopení pro tuto chvíli, která stanovila tento nadějné odst. nebo již kvetoucí) vztah mimo kurs. Možná jsem neměl uvedeno "jiný" večeři? Možná, že nenávidí svou pusu? Cívka z pásky víru, každý podle orámován otazníky.

Nechápejte mě špatně, já nejsem obhajovat brutální upřímnost zde. Jistě existují různé stupně příslušné sdělení. Loučení způsoby, jak po večeři všední den opravňuje prostý projev nezájmu o jakékoli budoucnosti a nic víc. Ale datum - nebo mnoho - které zahrnují emocionální nebo fyzické intimnosti vyžadují rozhovory různého charakteru.

Mám potíže s hlavou obtékání kolem necitlivosti nezbytné vyhýbat od tohoto zdvořilého sbohem. Neumím si představit, že je příliš plachá, líný, nebo bezohledný odejít někdo visí, vytvářet prázdnou díru nepoznatelný být navždy plný zmatku. I když jsem sice na více, tím lepší konci komunikačního spektra - zeptejte se svého manžela, řekne vám, že je to moje oblíbená zábava - já prostě nedokážu pochopit i možnost mizí.

Takže, ať se dostanete do proč se z rozpadu nebo ne, je na vás (a jistě, kdo být vykonávána s opatrností a péči), ale můj názor je tento: ukončení je důležité. Přinejmenším, poslat textovou nebo e-mail, zavolejte zachránit někoho, koho z temných vod, do nichž by se jinak zůstat opuštěné. Komunikace je král - a královna. Takže zacházet odpovídajícím způsobem.

Tehdä yksinkertaisia ​​päätöksiä nopeasti ja helposti