středa 4. srpna 2010

Bezpečná speed dating


"Obvykle jsem celý taneční parket pro sebe," říká.

Ale to ve čtvrtek večer, noční klub-restaurace je plná prolínání singles většinou věkových kategorií

35 až 55.

46-rok-starý účetní a rozvedená matka 24 - a 26-rok-starý dcery přišel hlavně za rychlost-dating singles party hozený San Lorenzo-založené Wing Daters, které se konalo druhý čtvrtek v měsíci.

Taneční parket třpytily jako 10 tabulek mužů a žen povídali off na stranu, pod plakáty z Commodores, Eagles, a Earth, Wind & Fire.

Matt Delima, Wing Daters spolumajitel, vyžaduje rychlost-dating přepínač prostřednictvím mikrofonu DJ.

"Nenuťte mě ven tam," říká.

Za $ 5 vstupní poplatek, singlů poznat navzájem na pět až 10 minut před dál. Každý účastník také získal cenu, jako je osvědčení restaurace dárek nebo kupon na den lázní.

Strana je jednou z mnoha služeb, které nabízí Wing Daters, začal v roce 2004 v San Lorenzo Delima obyvatel, 28, a Justin Wong, 29, Cal stát East Bay absolventů a přátel od střední školy. Delima má bakalářský titul v oboru komunikace a Wong magisterský v podnikání.

Během dvou let od zahájení podnikání, se rozrostl a diverzifikované do one-stop shop pro všechny typy datování stylů. Začali s "wingmen" a "wingwomen" â € "partnery, kteří forone večer, trenér klienta v technikách, jak dosáhnout a prolomit ledy s cizincem.

"Je to děsivý zážitek," řekl Wong. "To může vyhodit někdo celou noc. Budete přístup někoho, a přejeme vám mohl něco říct."

Devadesát procent času, wingwoman pomáhá chlap ven.

"Ženy jsou prostě odchozí," řekl Delima. "Mají větší iniciativě."

Dynamická dvojice hrají na své silné stránky v provozním WingA Daters. Wong, který pracuje na plný úvazek v San Franciscu v oblasti finančních služeb, zpracovává operativní část. Navrhuje změny na webu tvrdí, smlouvy a oblasti e-mailů.

On také udržuje podrobnou databázi více než 5.000 singlů z informací získaných na singles akcích.

Poté, co procházejí dot-com boom a krach s korporátní Americe, Wong dodal: "Byli bychom raději pracovat pro sebe."

Delima pracoval v reklamní prodeje Clear Channel Radio, ale přestal před třemi měsíci se věnovat na plný úvazek na Wing Daters, navázání obchodních kontaktů a nyní také zprostředkování rande naslepo.

, Že se snažil několik online dating služby, Annemarie House, 38, byl v ShBoom poté, co šel na rande naslepo dva dny dříve, zřízený Delima.

"Mám seznam," řekl učitel tance, když byl dotázán, co hledá v partnerovi. "Přemýšlím s více osobním kontaktu, on (Delima) nemá mě s někým, které se nehodí, že. On mě neposlouchá."

Dům byl ženatý 10 let a nyní vznáší dvě děti na vlastní pěst.

Téměř přiskřípnutí prstů spolu, dodala: "Nemám čas na blázna kolem."

Naděje vyplní 50-otázka datování profilu a obvykle scházejí v kavárně, než se rozhodnou jít na večeři.

Dům je poslední termín byl stanoven s Tim Moreno, 50, který byl také na party ve čtvrtek řekl, že si vyměnili telefonní čísla.

"Je to velmi místně koncentrované. Ostatní služby setkat se s lidmi daleko," řekl Moreno, vysvětluje, co ho přitahovala k Wing Daters.

Rozvedený 12 let, on jen občas jde ven setkat se s lidmi.

"Setkat se s lidmi náhodou při obchodu s potravinami, budete muset vzít agresivní přístup," řekl. "Je tu tolik lidí v této oblasti a chci s nimi setkat. Budu mít dobrý čas schůzky dobré, kvalitní lidi."

Ben Esposo, noční klub DJ na 20 let, stále energie se na ShBoom s hudbou od 1970 do dnes.

"ShBoom je zaměřena na staromódní zábava pro dospělí," řekl. "To je dobré, aby si něco zábavného děje tady na weeknight, než čekat, až o víkendu."

Klub je spojen s jinými horká místa v Pleasanton a San Francisco, které jsou rovněž spolupracuje s Wing Daters.

V posledních čtyřech měsících Delima a Wong prodal 150 členské karty. U $ 50 každý, karta se vyplatí přejdou singles zdarma pokrytí nákladů, v klubech, stejně jako slevy na více než 25 místních podniků.

"Už jsme se odhlásila ze všech míst, a uvidíte, že má přátelskou atmosféru," řekl Delima. "Hodně lidí bylo žádají nás, 'Kde mohu jít?'"

Jedná se o datování-orientované podniky, jako jsou low-key, rodina-vlastnil restaurace s dobrým jídlem a atmosféra tiché dost mluvit, nebo salóny, kde se lidé mohou připravit na den. Podniky jsou spojeny s Wing Daters webu. Delima a Wong také pomoci podnikům, aniž by webech postavit.

Loretta Brown, 48, z Livermore, přišel za rychlost-dating po zklamání s nepoctivost v online skupinách.

"Máte one-on-one a máte oční kontakt a můžete zjistit, jestli máte chemie," řekla. "Existuje mnoho lidí našeho věku hledá lidi. To je úžasné."

Wing Daters strany obvykle čerpat asi 200 singlů. Služba nediskriminuje podle věku nebo sexuální orientace, a plány nakonec hodit gay rychlost-dating party.

"Jo, já jsem vás s dvojku," řekl Delima. "Budu hák někdo nahoru."

? ?? ???? ????


úterý 3. srpna 2010

Seznamka po přestávce


Po významný vztah skončí, nebo pokud jste prošli rozvodem, myšlenka skoku zpět do datování svět může být ohromující a zastrašující. To platí zejména, pokud jste jeden z rodičů, nebo pokud jste z datování hry na dlouhou dobu. Naštěstí existuje mnoho způsobů, jak si můžete zjednodušit svůj návrat na námluvy a úspěch z vašeho nově nabyté singledom. To jsou čtyři věci, které potřebujete vědět.

Udělejte si čas léčit. Ujistěte se, že jste duševně a citově připraveny k dnešnímu dni znovu. To je jedna z nejdůležitějších částí datování po rozdělení. Konec manželství nebo dlouhodobý vztah může být docela traumatické, zejména pokud jsou děti zapojeny a byli jste spolu mnoho let. Můžete získat prostřednictvím této těžké době tím, že mluví s terapeutem, se spoléhat na přátele a rodinu za podporu a užívat každý den, jak to přijde. Když jste připraveni k dnešnímu dni zase budou ty to víš!

Najděte si svůj důvěru. Rozvod může udělat číslo osoby vlastní-úcta. Tebe mohl obviňovat pro break-up, myslím, že jste selhání, nebo posedle divit, co jste udělali špatně. Stop! Vaše srdce je stále otřesen, a jen čas pomůže uzdravit štěstí a jistoty, že jste ztratili. Do té doby, falešný to 'til, že to dokážeš. Vyzkoušejte nový účes, si obličeje, začít pracovat znovu, nebo aktualizovat váš šatník. Může to znít jednoduše, ale někdy trochu vlastní-úcta podporu může udělat divy!

Dostat ven. Nejste bude narážet na pana nebo paní Právo pokud jste nikdy opustit pohodlí a bezpečí vlastního obývacího pokoje. Usilovat o setkání s novými lidmi, a zavázat se k datování alespoň dvakrát za měsíc. Poraďte se se svým přáteli nebo rodinnými příslušníky, pokud víte o nějaké velké jednoho kluci nebo holky, nebo zkusit své ruce na online datování. Čím více dat budete pokračovat, tím větší jsou šance, že budete muset potkat někoho zvláštního. A i když romantické spojení tam není, stále se můžete sítě, poznat nové přátele, a prostě se bavit!

Připravte děti. Pokud jste datování a máte děti, snažte se jakékoliv potenciálními partnery od domu, dokud si nejste jistí, on nebo ona je brankář. Mají sleepovers v jejich domě, nebo pokud mají děti také pronajmout hotelový pokoj, nebo uložit sleepovers za noci, kdy děti jsou pryč. Vy nechcete mást nebo zranit vaše děti, pokud vztah nebude mít úspěch. Až budete oba cítit pohodlně, že vztah je vážný pak si můžete přinést svůj nový kamarád kolem setkat děti. Snažte se, aby to zábavné činnosti, jako je oběd v parku, nebo odpoledne na zábavní park.

Mějte na paměti, lásky a romantiky jsou důležitou součástí každého života. Zavázat se k tomu, že datování část svého života znovu, a vychutnat si dobrodružství a legrace, že přijde za jízdu.

?? ??? 76 % ??? ????


neděle 1. srpna 2010

10 Seznamka úděl Breakers


Seznamka je vzrušující, protože jste se potkal někoho, čerstvým (nebo jste ho vidět, nebo ji v novém světle) a jeden den by mohla obrátit na dvě, čtyři, a ty termíny by mohly následně připravit cestu pro vztah. Aby však, že první den zase do několika dny, partner musí být kvalifikovaní. Dokonce i ty nejmenší výstřednosti může nejdelší dojmy.

Mohla by Vás informovali, že Matka Příroda v současné době na návštěvě ji, nebo mohl začal mluvit o tom, jak moc mu vydělává týdně, vždy na prvním rande. Nebo mohli jen mnul si na špatnou cestu na příštích několika dny, a proto si již "zájem."

Jistě tam jsou jističe vztah řešit, jako je lhaní nebo podvádění. Ale tady jsou určité společné řešení vypínačů v blázen, ale fantastický svět říkáme datování.

1) Mluvit o svých ex.

2) Ne platební ... když on / ona ptát se.

3) Když už mluvíme o vaší společné budoucnosti. Opravdu? Již?

4) Povídání o vzteku nebo obtěžujících předmětů (např. potraty, politika)

5) Mluvící příliš mnoho, především o sobě.

6) zbytečně fyzicky milující (PDA záznamu).

7) Ne mít plán. "Tak co chceš dělat? Co chci dělat? Ať už chcete dělat. "

8) špatný dech.

9) Měl / a ptá se, kolik lidí jste spala.

10) mluvit o něčí buňka-telefon na delší časové období, nebo opakovaně kontrola telefon pro psaní zpráv nebo času.

?????? ???????? ?????? - ?? ?? ???? ???? ????