sobota 6. února 2010

Pomaturitní studium - Pět Čemu se vyhnout


Každý, kdo to dělá - více než 40 procent singlů v USA nacházejí zápasy on-line. To je více než 40 milionů Američanů jeden cestovní internetu hledají lásku (na základě výsledků sčítání lidu, které říkají, že je více než 100 milionů Američanů jeden).

Takže Internetu musí být skvělým místem k nalezení pravé lásky, ne? Ne tak rychle. Zatímco on-line dating může být skvělý způsob, jak najít někoho nového, datování lokalit, jsou poseté podvod umělci, podvodníci a lháři rovný-up.

Nyní, to neznamená, že byste se měli vyvarovat online dating vůbec - prostě nevěřím, že vše, co vidíš tam venku. Ve snaze pomoci vyřešit vítěze z poražených jsme sestavila seznam pěti typy online daters byste měli rozhodně vyhnout, spolu s několik tipů, které vám pomohou ušetřit trápení. Buďte opatrní tam venku, a hodně štěstí!

1. Lháři
V nedávném průzkumu, bylo zjištěno, že většina on-line profily obsahují nějakou lež, ať už to je věk osoby, nebo - v některých případech - Stav. White Lies - přidání palec na výšku nebo shození pár kilo - jsou nejběžnějším a není velký problém pro většinu lidí.

Vezměme si tyto skutečnosti v závislosti na duben 2007 vydání Proceedings of Computer / Human Interakce:

Když přijde na misrepresenations věku nebo stav vztahu, buďte opatrní, nebo byste mohli získat vážně spálil. V jednom nedávném případě, žena potkala muže na populární seznamka, s nímž hned udeřil ho. Dokonce dal svůj život v pořadí, aby šla s ním do Dubaj, kdy byl převeden do práce. Jedenáct měsíců do vztahu, narazila na e-mail - od svého syna! A co víc, e-mail řekl něco o "Mom" řekl ahoj. Jednou ranou, náš chudák zjistil potkala muže, on nebyl jen otec - byl ženatý! Ona se vrátila do Spojených států, a vydal se na on-line dating roku.

Jak se jim vyhnout:

Ptejte se. Ačkoli to může být uveden na něčí profil, někdo věku je spravedlivá hra v otázkách oddělení, tak neváhejte se zeptat svého potenciálu, jak stará data (nebo mladé!) Jsou. Možná zjistíte, že 35 je náhle 42. I když nechcete klást příliš mnoho otázek a vystrašené osoby pryč, je naprosto spravedlivé, aby ověřila velké věci: věk, váha, výška a - především - zda tato osoba je ve skutečnosti, jeden. Polovinu doby, lidé leží na jejich profily, které by lidi zajímá - devět z deseti, někdo na úrovni s vámi o jejich statistiky ukazují, jakmile se nějaký skutečný zájem, protože ví, že by mohla mít šanci na setkání s Vámi osobně. více

Panny Z�skejte voln� vstupenky na New York Play


čtvrtek 4. února 2010

Want to Get chomoutu? Zkuste Online Dating


Takže jste se konečně otevřely k myšlence mít partnera v on-line seznamky, a doufejme, že vztah by kvetou do něčeho plodné, jako v manželství! Chceš úspěšný online dating zážitek, a doufejme, že ten, který vede k oltáři? Zde je několik tipů. Použijte kompletní osobní údaje. Samozřejmě, měli byste být opatrný na své osobní kontaktní informace. Ale jinak, vyplňte věci, jako je má rád a nerad, své zájmy a oblíbené knihy. Členy na on-line služby mohou podívat na vaše stránky a nechat nezajímali, když uvidí, že váš profil je jen plný Ask Me popisů a výkazů.

více


pondělí 1. února 2010

Sex Toy Triggers Bomb Scare ve Švédsku


STOCKHOLM, Švédsko (AP) - švédský pyrotechniky zavolal odzbrojit podezřelý balíček ve středu nenašel časovanou bombou. Ale našli vibrující sexuální hračku.

Školník upozornil policii poté, co našel balík v garáži činžovního domu v Göteborgu, sekunda země-největší město, policejní mluvčí Jana Strannegard řekl.

Balíček byl hučení a vibrace podezřele, a tak policie neriskoval a poslal tým odborníků výbušnin. Po sevřeného z oblasti, které otevřel balíček s bombou k dispozici zařízení, jen aby našel baterie-provozovaných zařízení uvnitř.

"Balíček byl vibrační, když zjistil, že vrátný, ale myslím, že to byl jakýsi vymřel v době, kdy to bylo odzbrojili," řekl Strannegard.