čtvrtek 12. května 2011

Online datování otočí kyselé, ale ne pomstít


Vážení Amy: Potkal jsem online známost před několika měsíci. Poté, co nakonec setkání, brzy jsem si uvědomil, že jsem ji nemiluje tak, jak jsem myslel, že jsem udělal. Během našeho vztahu, ona by chtěl mluvit na telefonu vzhůru šest krát denně, protože její historie vidí lidi, kteří zradil její důvěru.

To nakonec začala být fuška mluví s ní. Po asi dvou měsících jsem se dostal z tohoto vztahu, a cítila jsem volný nemají na "check in", nebo říci "miluji tě", když jsem to tak nemyslel.

Teď se mi belittles ve svém blogu mimo naši společní přátelé a neustále on-line chat s kamarády, spinning pravdu o tom, co se stalo. Ona říká, že jsem podváděl ji, což se nikdy nestalo. Ona mě obtěžovali s nadávkou,-plněné telefonické vzkazy a obrátil moji přátelé proti mně.

Jsem neřekl nic špatného o ní na mém blogu.

Mám se opětovat palbu a vysvětlit moji přátelé, co se opravdu stalo, nebo mám pokračovat nedělat nic a udržet zlatý dispozice? Ona nemůže jít dál a zaměřuje pozornost na sebe tím, že naše soukromé podnikatelské veřejnosti na svém blogu. Co mám dělat?

- Žít svůj život

Vážení Život: Nenechte se někoho jiného "materiál". Nenechte se svést k odvetným opatřením online - to by mohl být druh pozornosti se daří dál. Váš bývalý je obtěžování z vás by mohl být napadnutelný u soudu. Nevím o tom, že jste si ji na soud, ale měli byste ukládat nahrávky zpráv a blogu v případě, že se rozhodnete jít na policii, nebo stojí před soudcem Judy.

Značka opravdový přítel je ten, kdo bude věřit nejlepší, co můžete, i bez ohledu nepodložené zvěsti škodlivé jsou plovoucí v éteru.

Chcete-li své přátele, měli byste si říct (ne příspěvek na svém blogu):.. "Tato osoba pocity se zranil, a ona se zdá k šli z hlubokého konce Doufám, že to dočasné a ona může pohybovat na každou věc, říká v nepravdivá . "

A musím vám přednášku o on-line drtí, které se vyvíjejí do vztahů s naprosto neznámými lidmi, kteří se obracejí na bloggerů psycho-? Doufám, že ne.

מהו נדל"ן הכרויות?


pondělí 9. května 2011

Získejte Cloud Přítelkyně


Od Sara Yin

Další podrobnosti přišli asi v Cloud přítelkyně, Kalifornie-založený startu se nevěřícně předpokladu: že bude odpovídat vám na vaše ideální holka pro Internet-pouze vztah.

Podle co-zakladatel David Fuhriman (vlevo), na web, který zahajuje 26. dubna nebudou jako jeden popsal v březnu.

Pro začátek bude služba zdarma ("na rozdíl od vaší poslední den," říká slogan.) Takže jsou další oblačnosti přítelkyně.

"Co jsme vytvořit stírá hranice mezi realitou a fantazií," Fuhriman uvedl v prohlášení. "Musíme umožnit lidem, aby definovaly své ideální já, najít své dokonalé přítelkyni nebo přítele a spojte se a pracovat, jako kdyby tato osoba existovala. Splníme 4 kroky na vstupní stránce, ale vytvářet žádné falešné účty. "

Čtyři kroky uvedené v Cloud Přítelkyně jsou: 1. Definovat své perfektní přítelkyně. Krok 2: Máme ji přivedl do existence. Krok 3: Připojte se a komunikovat s ní veřejně na své oblíbené sociální sítě Krok 4: Užijte veřejné dlouhé vzdálenosti vztah s perfektní dívku.

Fuhriman řekl, že kromě toho, že "zábavná hra pro lidi hrát" to bude také učit lidi, jak řídit vztahy.

"Stejně jako se říká, 'Cvičení dělá mistra.' Na stránkách mohou pomoci se lidé setkávají a praxe řízení skutečný vztah-a pak si ji do reálného světa "(Un-ironickou otázku: jaký svět je ten člověk žije v?).

Zakladatelé za Cloud přítelkyně se stále mluví na Facebook, aby se ujistil, že v souladu s jeho podmínkami, ale aplikace nemá v úmyslu pomocí falešných profilů Facebooku. Namísto toho bude skutečnou ženu komunikovat s vámi prostřednictvím svého mraku přítelkyně profilu. Uživatelé si mohou vybrat z knihovny fotografií určit, co jeho přítelkyně vypadá jako mrak.

Takže i když víte, že vaše horké, vtipný, inteligentní, bohatý nová přítelkyně na Facebooku je podvodník, než falešný, může vaše přátele na Facebooku nepozná rozdíl.

Registrujte se na Cloud přítelkyni pozvat na zahájení.

Comment faire pour maintenir des relations saines Rencontres


neděle 8. května 2011

Zkušenosti s online datování?


Takže poté, co byl dumpingový velmi nedávno, moji přátelé navrhl já potřebuju nějaký pozitivní pozornost a něco vzít mé mysli z mého ex tak řekli vyzkoušet online dating site. Nejsem připraven na další vztah, ale rád poznávám nové lidi a bary jsou to moje věc. Dal jsem do profilu, není to dobré, ale má nějaké roztomilé obrázky a jsem uvedl v profilu, že jsem jen zájem mluvit, seznámení se s někým, atd. Zatím jsem měl nějaké e-mailové zprávy, že někteří kluci z - Já se zabránilo kluci se jakákoliv zmínka o nalezení jejich další ženu nebo kořistí. Jeden kluk jsem e-mailem je policista asi 45 minut od místa, kde bydlím. Dal jsem mu své číslo (předplacené mobilní telefon) a on mi texted a včera v noci mi volal. Pracuje půlnoci, ale včera byl jeho den volna.

Você Hot or Not?