úterý 14. června 2011

Hvězdy nabídli své nejlepší Seznamka Poradenství


Hvězdy včetně Madonna, Demi Moore a Cameron Diaz se obětoval své nejlepší datování poradenství pro novou knihu, která má pomoci mužům najít přítelkyně a aby jim radost.

Vztah k použití, s názvem To je to, co řekla: Ženy Muži odhalit, co opravdu potřebuji znát, byl sestaven výrobcem Punk'd TJ Jefferson a funkce předmluvu od žert televizní show hvězda Ashton Kutcher.

Kutcher je žena, Demi Moore, přispěl a rozděluje se na její vlastní tipy, nutit muže, aby se sobecký v posteli nebo ve věcech lásky.

Moore píše: "Pokud chcete dostávat naše šaty soustředit na to, co dáváte, a ne na to, co můžete získat! Můžete být schopni skórovat jednou - ale můžeme cítit pach sobecké touhy míle daleko, a nemají zájem. Ženy jsou od přírody správců, neberte to jako samozřejmost. Romance hledáme přijde z bytí ocenil. "

Madonna chce muže, aby nechali své ženě postarat - a radí jim rozdělovat spoustu komplimenty.

Vysvětluje: "Ženy jsou zde rozbít člověka ego, prosté a jednoduché. Akceptovat a život bude lepší. Také ženy muži rádi, když jim říct, že vypadají hezky. Pokud chcete víc, než že budete muset zaplatit za to. "

Kniha obsahuje také poznámky z Diaz, který připouští, že má "ztrácí se v zázrak lásky, krásy a sexy", Lake Bell, který naléhavě vyzývá muže, aby se příliš "ctižádostivý" a Soleil Moon Frye, který tvrdí, "Líbí se nám to špinavé stejně jako vás ... "

Autor knihy Jefferson říká Fox News: "Je to zábavné čtení, ale můžete najít něco, co tam, že může skutečně pomoci váš vztah a zastavit vás ze spaní na gauči, že noc. Máš lidem, jako je Madonna radí v knize, ale pak máte hospodyňky na Středozápadě a učitelé a zdravotní sestry. To by mohlo být těžké na někoho, kdo se týkají toho, co Madonna říká, ale většina z nás se může vztahovat na každodenní lidem, které nejsou známé a nejsou v záři reflektorů. - Oni potřebují být slyšen i "