úterý 14. června 2011

Šaty pro úspěch Seznamka


Když high-profil žena captured sobě off-the-Wall vybavení ona je jisté, že bude předmětem vzrušené debaty.

Módního světa si libuje v diskusi, a většina žen není pomalá v příchodu dopředu vyjádřit svůj názor na celebrity, které se oblékají zapůsobit.

Ale protože těch, které by jistě bude snažit zapůsobit, jsou muži, to je patrné, že muž hlediska je často v nedostatku.

Reklama: Příběh pokračuje níže

Takže jsou muži opravdu bezradní, pokud jde o módu - nebo pouze udržovat diplomatické mlčení?

Zeptali jsme se skupinou zapnutí-na muže, aby se dobře podívat na styl současnou světovou miláčky zjistit, zda souhlasí s rozsudky vynesené v magazínů.

Victoria Beckham - POSH POLSKÝ

Dálkový let? Žádné teplákové soupravy v nedohlednu pro módního návrháře, který se zdá vypadat co nejvíce chic poté, co je právě vystoupil z letadla.

MAG je toho názoru: "Když se paní Beckham tweeted: 'letiště je můj dráhy!' kluk, ona to vážně. Pokračovat v dobré práci, Victoria, ty oblečení jsou dobře a opravdu prvotřídní. "(Look)

Muž Zobrazit: Protože všichni víme, jak moc úsilí, ona vezme se podívat jen mírně okouzlující, není to v rozporu s účelem trochu? Je to podivně oddaný druh nóbl-ležérní to je většinou jen velmi nudný.

Rihanna - Edgy STARLET

Její nedávný S & M zpověď v časopisu Rolling Stone jen přidává k ní kontroverzní styl: akrů kůže, špetka sex-appeal, a že ochranná známka neon rudé vlasy.

MAG je toho názoru: "Ona je tam s uber-elita-seznamu v módě sázky, s designéry spadají přes sebe šaty a přední řady sedadel na ni čeká na každém vrcholu show." (Grazia)

Muž Zobrazit: Rihanna má styl, který je napůl princezna Disney, napůl zpocené taneční sál, a to je tak eklektický, že i když má chybný krok je opravdu nezáleží.

Lily Allen - VINTAGE BYSTROUŠKA

Lily vinobraní shop podnik pracoval jeho nostalgické kouzlo na vlastní šatník. Od dvacátých do sedmdesátých let, zpěvačka opravdu ví, jak na skále retro silueta.

MAG je toho názoru: "Ona se nebojí experimentovat. Lily eklektický styl dostal ji tolik pozornosti jako její hudbu, a každý návrhář dožaduje toho, aby jí šaty. "(Elle)

Muž Zobrazit: Lily může nosit skoro všechno se jí líbí, protože ona je tak chladný a sebejistý. Šaty, kombinézy - ve skutečnosti, mohla by docela hodně oblečení bin tašku a to by nevadilo. Ona dělá šaty pracovat pro ni.

Cheryl Cole - WAG CONVERT

Od fotbalista je druhá polovina miláček Británie, nelze popřít Cheryl má X Factor, když přijde na červený koberec oblékání.

MAG je toho názoru: "Její šatník volby se staly tak úspěšná jako její singly. Zatímco natáčení X Factor, měla módní fanoušci sledovat každý její pohyb krejčovské. "(Vogue)

Muž Zobrazit: Je osvěžující vidět trochu jednoduché propracovanosti - to se často cítí, jako by to paže / nohy / prsa závod mezi celebrity na červeném koberci, když, upřímně řečeno, nebylo nikdy nic špatného na starý druh Hollywood glamour.

Kate Bosworth - minimalový mág

Herečka se, že vzácné superhrdina kvality s oděvy, transformovat něco super-jednoduchý příběh, červený koberec úspěch. Skvrnu oko-odprýskávání lippy je vše, co potřebuje accessorising.

MAG je toho názoru: "Kate má úžasnou schopnost přijmout veškerá trend a přizpůsobit ji její vlastní styl, spíše než se objevit jako ona nosí 'vzhled'." (Více)

Muž Zobrazit: jen dokazuje, že je Over-The-top není vše - vše co potřebujete, je jediný rozlišovací (zatím prima) kus oblečení, a můžete pověsit všechno ostatní kolem toho.

Sarah Jessica Parker - HEEL Maven

Maličký Sex And The Star City zvyšuje její módní profilu vždy první, kdo si ji prsty do tyčící nového 'to' paty.

MAG názor: "Tato dáma nemá boty skříň - jsme počítat, že je více skladu - ale tak jako tak bychom zabít přehrabovat." (Look)

Muž Zobrazit: Není fanoušek její 'výpis' boty - ona vždycky vypadá, že bych se mnohem pohodlnější, kdyby měl kopyta. A její styl připomíná malá holčička hraje dress-up ve své maminky oblečení, které je bizarní, ale nějak apt.

Carey Mulligan - PRIM 'N' PROPER

Bojoval za americké Vogue Anna Wintour je, britská herečka přijala rezervovanou styl, který vyráží to super diblík plodiny.

MAG názor: "S ní skřítek střih a sofistikovaný styl učitelka, Carey Mulligan zachytil módní hejna pozornost. Podívejte se, jak se jí podaří bezchybně kanál mix klasické a propracované (myslím Audrey Hepburnová) s nekonvenční (myslím, Tilda Swinton). "(Vanity Fair)

Muž Zobrazit: Tam je něco o Carey, která vychází už z učitele na školní diskotéka. Ne ve špatně - ona by učitel všechny chlapce by druh trapné a zíral na své nohy asi - ale přesto učitel.

Katy Perry - kýč KRÁLOVNY

S působivou sbírku paruk, šílený šaty a neon-světlé příslušenství, má se novomanželský výstřední svou vlastní značku módy. Často cartoonish, ona podíváme na omezení chuti s gumovými šaty a drzé tisků.

MAG je toho názoru: "Svlékněte pryč růžové a modré rozšíření, komedie podprsenky a další ozdůbky její cartoonish persona a další straně popová hvězda Katy Perry se objeví: sofistikovaný femme fatale." (Harper je bazar)

Muž Zobrazit: Katy nikdy přesně byl jeden pro skromnost, ale ona ví, jak vytvořit charakteristický vzhled a ona drží to. Pokud tam byla šaty vyrobené z cukrová vata, by Katy Perry se v první linii koupit.