úterý 14. června 2011

Seznamka Mobile App SinglesAroundMe uvádí unikátní nástroj pro Singles


Umístění-založené mobilní datování app SinglesAroundMe (SAM) dnes oznámila oficiální spuštění své první svého druhu "Destination hledání" nástroj, který dává dvouhry možnost vidět, kde další singly jsou v reálném čase na kterémkoli místě podle své volby na celém světě.

Zakladatel společnosti Klotz Chris řekl: "singly jsou nalezení nástroj docela fascinující, protože oni jsou oprávněni vidět, kde jiné singly jsou setkání, které jim umožní rozhodnout, kde většina děje se na místě. Zmeškané příležitosti a hostující prázdné bar jsou věcí minulosti. "

Ze vstupní GPS polohy uzavřeno, mohou uživatelé hledat další singly z 100 ft do 100 mil od místa, cíl vyhledávání, lze přizpůsobit a výsledky hledání splnit své touhy. Výsledky jsou zobrazeny na mapě zeměpisné, kde uživatelé pak mohou prohlížet obrázky a profily a posílat různé typy mrká a zpráv začít flirtování.

Cílová Hledat nástroj se používá k kompliment hlavním rysem aplikaci s názvem "SAM" vyhledávání, které zobrazuje singly od 100 ft do 100 km od vašich okamžité umístění, po celém světě. "Nyní je možné setkat se s dalšími singly singly serendipitously, když jsou na cestách" řekl Chris Klotz.

SinglesAroundMe si rychle získává na trhu-podíl na rozpálený umístění na datování prostoru. Verze pro Blackberry SinglesAroundMe je plánováno na start na den svatého Valentýna dělat to první místo-založené app datování na Blackberry. To umožní uživatelům chytrý telefon komunikovat s ostatními singly na různých telefonech.