úterý 17. května 2011

Seznamka pro milovníky Accent


ORLANDO - Když potkáte cizího člověka, co si všimnete jako první? Třpytí v očích? Plachý úsměv? Nebo by to mohlo být přízvuk? Pokud je váš zájem vzbudil někým přízvuk - ať už je to jižní nebo Brooklyn nebo Londýn - pak žena Orlando má online seznamka pro vás.

Rochelle Peachey, britský emigrant, zahájila iloveyouraccent.com, datování webové stránky s neobvyklou zápletkou. Je zaměřen na Američany, kteří chtějí setkat mužů a žen s britskými přízvuky, a Britové, kteří se snaží splnit Američany.

Existují stovky specializovaných datování webových stránek na internetu, včetně stránek, které slibují, že pomohou lidem duchovní najít jeden druhého, stránky se hodit plus-velikosti lidí, z nich pro manželské lidi, kteří chtějí podvádět, a to i místa s cílem majetné muže a ženy, které chtějí s nimi setkat.

Peachey však zaměřena na neobvyklé nika: Lidé s diakritikou.

Peachey přišel s nápadem po myšlení o ní britských a amerických přátel, kteří nemají tolik štěstí na scénu svádění. Její přítelkyně britského chtěl setkat amerických mužů, zatímco američtí přátelé se zajímali Britové.

Co tito lidé potřebují, pomyslela si, je šance setkat se s lidmi mimo vlastní kruhy.

Jistě, zdá se přízvuk chatrná důvod začít vztah. Ale Peachey říká, že přízvuk je jen začátek přitažlivost.

"Opravdu, otázkou je: Jak mám jít mimo můj okruh přátel" Peachey řekl.

Man bordeel bezoeken, vindt vrouw part-time baan