pátek 20. května 2011

První seznamka pro The Ugly byla zahájena ve Velké Británii


Po datování webové stránky vytvořené čistě pro krásné lidi, má jako první na světě seznamka pro ošklivé byl zahájen ve Velké Británii.

Na stránkách TheUglyBugBall.co.uk výslovně vylučuje "někdo, kdo je zjevně dost, nebo atraktivní".

Podle site' je rovný-mluvit tvůrce James Howard, multimilionář podnikatel od Mayfair, London, uvedl, že nabízí "esteticky napadal" hodně-potřeboval služby.

"Je smutnou skutečností, že až polovina z Velké Británie se skládá z ošklivých lidí, ale překvapivě nikdo nikdy nenapadlo poskytování Seznamovací služba pro ně," citoval Sun James, jak říká.

"Některé z nich budou mírně ošklivý, ale jiní budou mít spadl z ošklivého stromu a praštil každé pobočce na své cestě dolů.

"Jen proto, že nemají vypadat jako Kate Moss nebo Cheryl Cole, neznamená, že nemají dost lásky dát, a my jsme nabírali až tyto lidi a nabídnout jim svitla naděje - v mnoha případech jejich první a jediná možnost setkání členů opačného pohlaví, "dodal.

Téměř 1500 členů se zaregistrovali, protože místo, které je zdarma, šel žít v pondělí ráno.

James, také zakladatel příležitostné seznamka Forgetdinner.co.uk, řekl: "Naše stránky umožňuje lidem, kteří nejsou atraktivní, aby se zapojily do roku hře bez strachu z výsměchu za to, že ošklivé nebo nadměrně obézní.

"Tím by se mohly skutečně najít kompatibilní partner - namísto utrácení let platit za datování lokalit, které nemají žádnou naději na."

인터넷에 오신 것을 환영합니다