úterý 16. srpna 2011

Jak se cítila skvěle, když jsi kolem


V jednom z nejslavnějších psychologických experimentů všech dob, ruský vítěz Nobelovy ceny Ivan Pavlov ukázal jev známe jako "klasické předurčení" nebo "sdružení". Možná jste slyšeli o experiment.

Pavlov zmanipulované psi se zařízením, které bude sbírat sliny. Když se krmí psy, ale salivated. To je přirozené, reflexní reakce. Není to naučil, je to skoro instinktivní.

Pavlov pak přidal další krok. On by krmit psy a současně zazvonit na zvonek. Psi, stejně jako dříve, bude slintat na krmena. Poté, co to pro určitou dobu, Pavlov zazvonil na zvonek bez krmení psů. PSI SALIVATED stejně. Psi byli "podmíněné" spojovat zvonek s jídlem, který pak spustil reflexivní reakce (slinění).

Takže co to má společného s tím, že úspěch u žen?

VŠECHNO!

Ženy jsou Pavlov psům. Ve skutečnosti jsme všichni Pavlov se psy. Spojujeme skoro všechno.

Už jste někdy chytil vůni parfému, který vám připomněl svému bývalému, protože ona se nosit? Můžete přiřadit konkrétní vůně se svým ex. Po dlouhou dobu, je "Parfém + Amy", "Parfém + Amy", "Parfém + Amy" ... a pak všichni najednou je to jen "vůně", a vaše mysl se automaticky přidá Amy, protože nyní asociovat, že parfém s ní.

Stejné je to is písněmi v rádiu, některé úseky cest od dětství, dokonce i konkrétní film. Jsem si jistý, na co si vzpomenete milion příkladů.

Takže teď, když jsme pochopili, jak funguje klimatizace a přidružení, co dál?

No, pochopit je pouze polovina bitvy. Je dobré znát zbraně ve svém arzenálu, ale to neznamená nic, pokud je můžete použít.

Takže teď, když jsme pochopili, musíme použít k houpat věci v náš prospěch, aby nám pomohli s ženami, a nakonec použít dobýt svět. No, dobře, tak já to zvládnu, že poslední část, a vy starat o ženy.

Existují dva hlavní způsoby, jak věci mohou být spojena: pozitivně i negativně.

Pozitivní sdružení budou naši přátelé. Chystají se být jako malý hlasy v hlavě, že se bude neustále připomínat ji z vás, i když nejsou v okolí. Protože nejlepší práci sdružení na emocionální nebo reflexní úrovni, to je to, co musíme cíl. Chceme se spojit se s některými nedobrovolnou tělesných reakcí.

Když tě uvidí, co chceš dělat její tělo?

Chceme, aby její srdce rasy, dech se zrychlí. Chceme tváře na flush, pleť se brnění, její žáci rozšíří. Fyziologické projevy nadšení. Tak jak jsme se jít na to?

Musíme se spojit se s vzrušující věci. To je hlavní důvod, proč doporučujeme tzv. "akční data." Chcete-li si adrenalin, jak jí buší srdce. Turistika, cykloturistika, horolezectví, bruslení, laser tag, bazén, bowling, minigolf apod. Věci, které se týkají činnosti.

Protože jste se s ní, ona bude spojovat to vzrušení s sebou. Pak, když se odstranit jeden z prvků, ostatní prvky spojené být vychován v duchu. Takže až se příště tě uvidí, bude se podvědomě myslet "vzrušení" a ona se stane nadšená. A příště, když je nadšen, zejména pokud se dělá stejnou činnost jste spolu, ona bude myslet na vás. A to bude jen posilovat sdružení více.

Jde o to mít na paměti, je, že chceme, aby její dobrý pocit, když je kolem vás. Ve všech dobách. Vzpomínáte si na ten řádek z "The Lion King"? Hakuna Matata. "Neboj se."

Když se s vámi, měla by být schopen opustit své problémy za dveřmi a jen pobavit. Ty jsou její průvodce, aby zábavný mimo své každodenní povinnosti. Chcete-ní cítit radost, když je s vámi. Ona pak bude spojovat vám štěstí, a jakmile jste dosáhl, že jste zlaté.

Nyní pár slov o negativní asociace. To jsou věci, které za každou cenu vyhnout.

Už jste někdy jedli něco, jako, řekněme, bramborový salát, a dostal otravu jídlem? Pokud jste stejně jako já, za to, že při pouhém pomyšlení na bramborový salát, budete se cítit špatně. A vypadá to, že nikdo nemůže přesvědčit, abyste jedli bramborovým salátem už po tom. Spojíte jídlo s touto nemocí. Je to velmi negativní asociace.

Takže vidíte, proč nechcete mít dívku spojovat si s něčím negativním.

To není vždy možné ovládat tyto věci, ale můžeme snížit rizika.

Pokud váš dívka nenávidí svou práci, a to dělá jí úplně mizerně, to není dobrý nápad navštívit ji v práci. Ona je vířící se negativní emoce, a ty emoce se pravděpodobně chystá přemoci nějaké pozitivní účinky, které Vás bude mít, zvláště pokud nevíte, se navzájem velmi dobře.

Nechoďte ven s ní, když jsi nemocná. Pokud jste si ji a učinit ji špatně, můžete být i bramborový salát, kámo. A pokud jste ve špatné náladě, pobyt, k čertu se od ní. Chcete, aby vám spojit s pozitivní energií, a ne negativní, naštvaný na-the-world atmosféru.

Nejdůležitějším faktorem, že ženy zajímá, je ve vztazích *** jak si udělat cítila .***

Pro lepší nebo horší, pozitivní nebo negativní, jak jste se cítila, a pocity, které si s sebou sdružuje je do značné míry bude mít vliv na výsledek - ať už se vám to podaří, nebo nepodaří, bude záviset v žádné malé roli na to, co si myslí o tom, kdy se si myslí, že z vás.