čtvrtek 11. srpna 2011

Looking For Love? Mít otevřenou mysl


Po jejím rozvodu před pěti lety, Lisa hák vstoupil znovu datování světě a nevěděla, co ona najde.

Jako jeden pracující matky, hák řekla, že neměli čas pro bary a kluby singlů. A tak se soustředila své úsilí na renomovaných on-line singlů stránky.

"Nebudu říkat, že to nebylo strašidelné v první," řekl Hook, 45, matka dvou Rochester, který pracuje v nakladatelství. "Všechno bylo tak jiné. Je to náročné se všemi novými médii. "

Christie Laabs, 26, z Sterling Heights, že její věková skupina má jiný problém.

"Když jdeme ven, lidé se spolu mluví v barech," říká Laabs, kdo dělá na volné noze produkční práci pro datování Comcast Video on Demand Seznamovací služba. "Není to jako v televizi, pokud někdo přijde a začne mluvit s vámi. Lidé mají tendenci prostě viset v jejich vlastní skupiny. "

Háček řekl To vše ji chce za jednoduché řešení.

"Bylo by skvělé, jen zámek oči a seznámit se s někým na Dairy Queen," řekla. "Ale vím, že se to nestane."

Má pravdu, řekl Shirley Bavonese, licencí manželství a rodinný terapeut, která se svým manželem, Joe, spoluzakládal a řídí vztah institutu v Royal Oak a Livonia. V době e-mailů a textů, mnoho singlů očekávat okamžité výsledky, ale to se nestane.

"Musíte dát nějakou práci do toho," řekl Bavonese a dodal, lidé často dát více času na výběru auta, než den.

"Pointa je, pokud je vaším cílem je celoživotní partner, to bude chvíli trvat, než zjistí, že osobě. Rychlá data si třídu, připojit se k Social Club, ale ... vžít se tam. "

S příchodem online dating, existuje více možností než kdy předtím, řekl Bavonese, která se setkala s jejím manželem 15 let přes singly reklamy. Přesto, hák řekl on-line datování může být "dvousečný meč" pro zaneprázdněné lidi.

"Zvyšuje roku bazénu tisíckrát," řekl Hook. "Na druhou stranu je konkurence rovněž zvýšil. Nebo můžete tlačítko on-line, a pak se setkají a chemii tam není. "

Bavonese navrhne Pokud potkáte někoho zajímavého, se rychle v režimu offline, takže můžete poznat osobně.

"Jakmile je to možné, přejít na telefonní hovor, pak se na setkání na veřejném místě," řekl Bavonese, mistr sociální pracovník, který také provozuje dvouhry dílny.

Další velkou chybou je příliš vybíravý, Bavonese řekl. Navrhuje dělat seznam toho, co hledáte v partnera, s vrcholem ve třech kvalitách, že celoživotní ty, které jsou absolutní.

"Vysoký, tmavovlasý a pohledný změní," řekla. "Co se nemění, je laskavý, soucitný a ochotný vyjednávat."

Bavonese řekl, než začnete bědovat nad nedostatkem kvalitní mužů a žen, přezkoumat, zda máte, co to znamená pro dlouhodobý vztah.

"Jediné, kreslit lidi, aby vás emocionálně zdravé jako ty," říká. "Musíte být plně spokojeni s osobou, a kdo jste, pokud budete hledat partnera pro doplnění vás."

To znamená, že je nejen OK být jeden, ale nutné, aby čas mezi vztahy.