sobota 9. dubna 2011

Deset červených vlajek v datování vztahy


Při spuštění nového vztahu, mnoho žen (a mužů i) mají tendenci přehlížet některé chování v jejich nového partnera, který nevěští nic dobrého pro budoucnost. Pak, po silnici, přichází zvolání: "Kdybych měl jen znám ...". Jako psychoterapeut, který pracoval s většinou ženy a několik mužů v oblasti domácího násilí, během poradenských sezení vždy můžeme vystopovat nepříjemné a také nebezpečné charakterové vlastnosti na počátku vztahu.

Zde jsou některé "Red Flags" si dát pozor na nového partnera.

1) On rozhoduje o tom, kam jít s malým nebo žádným vstupem od vás.

2) On belittles Váš názor, když jste vy dva sami a mohou volat vám jména.

3) Dělá pohrdavé poznámky o vás před ostatními a může mluvit o vás, jako kdyby jste tam nebyli.

4) On může být hrubý v lásce - tvorby, a tak vám zapojit se do jednání se vám nelíbí.

5) Nechce trávit čas se svými přáteli nebo rodinou a trvá na tom budete stýkat se s jeho lidmi.

6) Nebude potvrdit své odborné oblasti a mohou potlačit to, co děláte na pracovišti - ignorovat některý z vašich úspěchů.

7) Možná otevřeně flirtovat s jinými ženami, a pak obviní vás, že jsou žárlivý, když objekt.

8) se dokáže pěkně rozčílit a ztratí jeho náladu na maličkosti. Pobyty zlobí na dlouhou dobu a pokusí se obviňovat všechny argumenty na vás.

9) květen hit zdi, když zlobí.

10) Jedním z hlavních faktorů je, že pochází z velmi silné na začátku vašeho vztahu - zamete si z nohou - a chce exkluzivní vztah příliš rychle. Mnoho žen cítí polichocen na intenzitu muže zdánlivá nutnost okamžité připojení a následně výhled na nevhodnost to.

To by nemělo být zaměňováno s "láska na první pohled", kde jedna nebo obě strany pocit okamžité spojení - aniž by některý z výše uvedených chování.

Existuje mnoho dalších faktorů, které by mohly být uvedeny v seznamu - ale pokud člověk ve svém životě začne zobrazovat na výše uvedené vlastnosti - uvědomit, že to nebude lepší, jen horší. Ten bude pravděpodobně ochoten diskutovat o jeho emoce otevřeně a pocit, že ženy jsou horší sex.

Pokud se to popisuje váš muž, běh - nechodíme - z jeho života. Dalším krokem bude pravděpodobně fyzického zneužívání.

Waarom we Flirt