neděle 10. dubna 2011

Tipy pro dlouhé vzdálenosti-Seznamka


Dlouhé-vzdálenosti datování vztahů může být neskutečně obtížné udržet. Muži i ženy mohou dostat depresi a frustrovaný z dlouhé vzdálenosti a nedostatek komunikace. Většina dlouho-vzdálenosti datování vztahů končí v průběhu prvních šesti měsíců. Nicméně, tam je naděje. S miliony párů žít v různých městech, datování někdo daleko je jednoznačně možné, i když je to obtížné.

Promluvte si s osobou, kterou Seznamka

Seznamka vztahy s někým, kdo žije někde jinde, je obtížné. Nejdůležitější věc, kterou můžete udělat, je prodiskutovat vaše očekávání a nastavit datování vztah hranice. Co můžete a nemůžete dělat? Můžete jít na rande s jinými lidmi, například?

Nicméně, mluví se nezastaví na hranicích nastavení, když chodíš dlouho-vzdálenosti. Musíte mluvit. Čím více můžete mluvit, tím lépe. Získání účtu VOIP bude mluvit zdarma, takže se nemusíte starat o dlouho-vzdálenosti telefonní poplatky.

Ačkoli s vojenskými datování vztahy mluvit může být obtížné, stále musíte vyčlenit čas, nebo to, i když je to jen jednou týdně. Datování je typicky sociální věci, takže když jste někým, kdo je daleko, vyslechnutí jeho nebo její hlas bude snazší, ale to neznamená, že to bude snadné.

Čím více budete sdílet a komunikovat, tím rychleji čas jít a méně to bude pocit, že jste na rozdíl od osoby, chodíš. Budeš součástí jednoho jiný život, i když vaše dlouho-vzdálenosti. A to je to, co dělá datování vztahy práci.

Psát písmena (a e-maily)

Spousta lidí je těžké pochopit, proč ženy zjišťují skutečný příjem dopisy vzrušující. "Já budu jen e-mailem," říká Tom Jill. Pro Jill, že to prostě nestačí. Nemůžete věci e-mail pod polštářem a slyšet, jak protiskluzný usnete. Nemůžete vůně ho na to a představte si ho psaní.

Dopisy jsou více osobní. Oni říkají, že jste se posadil, přemýšlel o osobě a poslali dopis. Pokud můžete, napište ven hrubý návrh před odesláním finální výtisk. Že bude dělat to pěkné a úhledné, a osoba, kterou datování nemusí vědět o první kopii.

I když budete mluvit s osobou chodíš každý den, obdrží dopis s razítkem a všechno, je zvláštní. I když jste již diskutovali, co v dopise.

Trávit čas s ostatními lidmi

Pokud osoba, se kterou datování je daleko, je to snadné upadnout do deprese. Pokud sklíčený kolem, a ne dostat ven, bude to dostat nějakou lepší. Deprese bude horší a vy tak bude váš vztah. Do trávit čas s lidmi - stejného pohlaví jako vy - budete mít sociální interakce, které potřebujete, a chybí v datování vztah. Budete také uvědomíte, že jste přátelé a nemusí zůstat doma.

Když budete trávit čas s ostatními lidmi, jste datování vztah bude lepší, taky. Budete mít lepší náladu, a že bude mluvit objemy ve způsobu, jakým budete komunikovat s jinou osobou, a jak uvidíte, že váš vztah. To může také pomoci zvednout vás z deprese.

Poslat dárky

Každý, kdo má rád prezentuje. A když budete posílat dary na osobu chodíš, ale nemusí být drahý. Mohou být něco jednoduchého: obraz vy dva spolu, od doby, kdy jste poprvé začali chodit, například. Nebo to může být obraz jen ty, visí ven s přáteli. Zvažte odesílání cookies nebo něco uděláte sami.

Pokud osoba, jste datování bydlel ve stejném městě jako vy, připomínkou domova může být pěkné, taky. Vezměme si zasílání záznamu několika hodin jeho oblíbenou rozhlasovou stanici. Nebo pošlete fotky z ještě dřív účastnit zpět dovnitř

Cestování

Se ponořit a navštivte dalších významných. Pokuste se nastavit čas a výlety, takže vás a komu chodíš můžete vidět jeden druhého a trávit čas společně.