sobota 14. července 2012

Čerstvé Mobil Friendly web, který dělá Seznamka Jednoduché


DatingAccessory.com je nový mobilní internetovou stránku, která nabízí singly zábavu a rychlý způsob, jak nikdy ujít další spojení. Vytvořením datování kartu, která uvádí pouze "Ty ulovených mé oko", je okamžitě jasné, účel karty. Zadní strana karty má disclaimer, který čte ", pokud se jedná Omlouvám se, prosím, vzít to jako kompliment." To udržuje proces elegantní a zároveň vyžaduje trochu odvahy ze strany dárce. Přijímač s kartou je schopen využít své Smartphone s QR karet států kódu nebo standardní webové adrese a zadat kód, který se napojí na dárců osobního profilu a fotky. web využívá mobilní technologii, takže zkušenosti jak rychlé a zábavné.

"Seznamka příslušenství" byl vytvořen s cílem vyřešit mnoho problémů datování. To zahrnuje společnou stížnost na online dating, ve kterém Fyzická osoby se popis a fotografie nejsou přesné. Karta datování je uveden v reálném životě tak, aby alespoň jedna osoba, ne-li oba neviděli a všiml si jejich řeči těla, odpovídá na otázku "Co ve skutečnosti vypadá?"

Dalším problémem je, že většina on-line dating stránky jsou veřejné a mnoho lidí je nepříjemné se tak snadno rozpoznatelné. To vede mnoho zakládat fotografii, která omezuje jejich schopnost kontaktovat. Příslušenství Seznamka Profil stránky jsou soukromé, může jen osoba, která obdržela kartu od člena zobrazit profil osob ". Členové nemusíte se starat o své osobní údaje, protože mohou bezpečně komunikovat se dárce v místě zdarma.

DatingAccessory.com nabízí nové články a rady, které vám singly procházet všemi jejich datování dobrodružství. Mezi výhody používání "datovat příslušenství" je mnoho a patří k datování lokalit společenství dovolí, členové a hosté si uvědomit budoucnosti "Ty zachytil můj pohled" akce se koná v městech po celé zemi.

Kimberly Petruška je zakladatelem "Seznamka příslušenství LLC", který byl vytvořen k řešení problémů, které se vyskytly při vstupu do světa datování znovu. "Lidé Nezdálo se, že připojení nebo mít odvahu to udělat. Každý je ve svém vlastním světě a pohybuje se rychle, aby se zapojily což je důvod, proč je tak důležité být připraven na momentů upozornění. Vytvoření karty datování umožňuje jemné a jednoduchý způsob, jak se připojit, a to i v nejnevhodnější okolností. "