sobota 22. října 2011

Seznamka hry


Pozor způsobilé Bakalářský: Sabina Ptacin rád, že vás poznávám. Ona je vlastníkem dvou úspěšných společností a je aktivní a společenští.

Vypadá trochu jako herečka Kate Winslet, se zelenýma očima a blond vlasy písčité. Je tu jen jeden problém: tráví tolik času práci, ona se rozbije více dat, než si udržuje. "Nebudu si vzít jeden z mých pracovních míst," přiznává Ptacin, která však často dá na 100 hodin workweeks.

Loretta Talbot, Senior Project Managera společnosti Wyeth (WYE - Novinky - lidé), farmaceutický gigant chce vztah také. Má radost ze života a těší se fotografování a plachtění. Ale není to jistá věc, že ​​člověk bude volat na druhý den, jakmile se dozví, kolik nemovitostí si vlastní.

Hledání něčí spřízněnou duši není nikdy snadné. Ale pro ženy, které sledují vliv kariéru - ženy jako Ptacin, Talbot, dokonce i soudce Nejvyššího soudu Sonia Sotomayor - běh pravé lásky může být obzvláště složité. Není to jen o to, snažit se najít čas na den, kdy budete pracovat po celý den. Ženy čelí mnohem složitější překážky. Na rozdíl od svých mužských protějšků, kteří se obecně více žádoucí v románských aréně, jak dosahují vyšších kariéru stavu, jsou silné ženy často postižený jejich úspěchu.

A zastaralé sociální mores stále vyžadují, aby bez ohledu na to, jak poroučet žena je v práci, měla by se nechat ji ode vybrat víno v temném restaurace.

"Úspěšných mužů jsou považovány za velmi žádoucí pro ženy, ale úspěšné ženy se pohlíží jako na opravdu děsivé muži," říká Patricia Cook, který provozuje butik výkonný náboru firmy a pracoval se stovkami mužů na úrovni senior manažera a ženy. "Člověk musí mít důvěru v sebe sama a zajistit, aby se se ženou, která vydělává víc než on."