středa 16. března 2011

FDA umožňuje silikonových prsních implantátů zpět na trh


Američanky opět budou moci získat silikonových prsních implantátů pro rekonstrukce a vylepšení, po kontroverzním rozhodnutí oznámil pátek pozdě federální vládou.

Nyní ženy v jakémkoliv věku, kteří chtějí silikonové implantáty pro rekonstrukci po operaci zhoubného nádoru nebo v důsledku závažných abnormalit prsu, stejně jako ženy 22 nebo starší, kteří chtějí volitelný prsa-vylepšení postupů, mohou získat prostředky.

â € œIt je přiměřené učinit závěr, že jsou bezpečné a účinné, â € řekl Dr. Daniel Schultz, ředitel Centra pro zařízení a radiologické zdraví při federální potravin a léků.

Schultz varoval ženy studovat komplikace a byl si vědom, že zařízení s největší pravděpodobností bude muset být nahrazena alespoň jednou v životě womanâ € ™ s, protože mohou tvrdit, prasknutí nebo netěsnost.

Komplikací, stejně jako studie prováděné dvěma výrobci, Mentor Corp. a Allergan Inc, a to jak Kalifornie korporace, která obdržela souhlas k prodeji implantáty, bude k dispozici na internetových stránkách FDA, www.fda.gov / CDRH / breastimplants . FDA bude nadále sledovat implantátů po dobu 10 let a podělit se o své poznatky na svých webových stránkách a na pravidelné veřejné slyšení.

Chcete-li mít jistotu implantáty dona € ™ t úniku, ženy potřebují projít prsu magnetické rezonance testy tři roky po operaci implantátu a každé dva roky poté, FDA doporučuje. Implantát roztržka často mlčí, Schultz řekl, a neznámých žen nebo jejich lékařům.

Toto rozhodnutí je hlavní obrat FDA, která studuje na produkty, protože jejich prodej zakázán v roce 1992. Od té doby, jen malý počet žen dostali silikonových implantátů prostřednictvím klinických studií, většinou v akademických center. Na jejich místo, lékaři nabídl solný implantáty, sůl-voda-naplněné zařízení považovány za bezpečné, ale které byly náchylné k zvlnění, zvláště v štíhlých žen.

â € OEI cítit se jedná o bezpečné a ita € ™ s chystáte přidat další důležitou možností, â € řekl Dr. Paul Izenberg, Ann Arbor plastický chirurg s Joseph Mercy Hospital, Superior Twp.

Řekl, že přístroje jsou odolnější než implantáty ze 80. let v souvislosti s problémy z artritidy bolesti svalů. â € œItâ € ™ s opravdu úplně jiný míč game.â €

Dr. Sidney Wolfe, ředitel pro veřejné Citizenâ € ™ s Health Research Group, a Sybil Niden Goldrich, prsní implantát Kalifornie pacienta, odstřelil rozhodnutí FDA.

Goldrich řekl, že Bush administrace se snaží, aby zařízení zpět na trh před demokratická většina v Kongresu převezme v lednu.

Wolfe uvedl, že jeho radu ženám, je â € œdonâ € ™ t používání; oni arenâ € ™ t safe.â €
Nationâ € ™ s dvou největších plastické chirurgie skupiny lékař nesouhlasili a schválila vrácení zařízení.

Až do počátku 1990, Midland-založené Dow Corning Corporation byla nationâ € ™ s největším výrobcem prsní implantát. Je prohlášen konkurz v roce 1995 uprostřed tisíců žalob, že ženy stále hledají plateb za. Soud dohlíží tolik jako 360.000 tvrzení může být dosaženo na 866-874-6099, nebo jít do courtâ € ™ s webu, www.dcsettlement.com.

V pátek, Dow Corning vydalo prohlášení, byla společnost â € œpleased, že vědecké důkazy Leda € FDA vrátit zařízení pro komerční prodej. Ale to má žádné plány znovu vstoupit na trh.

Proč jste nikdy zbohatnout studium afrických feminismus v 19. století