úterý 6. července 2010

Pohraniční policisté navrácení odcizeného svatební šaty


USA pohraniční policie nalezeno 1000 svatební šaty ukradený z rakoviny charity a napěchované do kamionu se snaží dostat do Mexika, federální úřady řekl.

Přispěl šaty byly na cestě do Los Angeles na sbírku pro podávání Vzpomínky rakovině prsu nadace v listopadu, kdy byly odcizeny v Scottsdale, Arizona, USA pro cla a ochranu hranic agentura řekl.

Inspektoři v jižní Arizoně navrácena šaty koncem minulého týdne, kdy inspekce traktor přívěs, který byl odepřen vstup do Nogales, Mexiko, mexickými celních úředníků.

Policie objevila šaty, které mají odhadovaná hodnota $ US3 milión ($ NZ4.2 milionů), a zatkla řidiče. To nebylo hned jasné, zda řidič byl v USA nebo v Mexiku občana.

Fran Hansen, co-zakladatel a národní ředitel Tvorba Vzpomínky rakovině prsu Foundation, poděkoval hraniční inspektoři pro vymáhání chybějící šaty.

"Když zazvonil v, cítil jsem, požehnaný nad mé nejdivočejší sny," řekl Hansen. "Já bych se modlila za tu chvíli za posledních několik měsíců."

Charita obdrží přispěl svatební šaty, které pak prodává, s využitím výnosu poskytnout přání žen s diagnózou rakoviny prsu terminálu.

Přání splnit charity patří výlety do Disneylandu, námořní plavby, a financování setkání pro oddělené členy rodiny, zdroje na charitativní řekl.

Online Dating Tips