pátek 9. července 2010

Nejhorší Valentine Nápady na dárek pro něj


1. Gay Sex! Karetní hra

Pamatujte si všechny ty časy, on říkal, že to byla fantazie svého života získat dva Chics v posteli? A to si opravdu měli zvážit mluvit s vaší přítelkyní Monica o vstupu vy dva v posteli? No, je to odplata čas!

2. Vagina Monology

Ach, to je tak krutý, jste skoro by se to udělat. Ty mu DVD, která se nazývá Vagina Monoloques. Myslí si, že je porno film. Ale je to přesně to, co on hatest Most - další šílený feministický mrcha viní muže pro ni posral život. Nejlepší věc je, že tato DVD rozhodně nemůže selhat. Jestliže nenávidí feministky, je to ti nenávidí DVD. Ale když je dilusional slabý-zlobil se freak, že si myslí, že feminismus může být ve skutečnosti 'dobrý progresivní věc', představit, jak strašné je to gonne pocity mají péro a chovat se jako všichni muži.

3. Muži jsou z Marsu, ženy jsou z Venuše

Všichni lidé nenávidí tuto knihu. Dokonce i ty gay! Jako řekl, perfektní nápad na dárek špatný Valentýna.

4. Feng Shui Zrcadlo

Do koupit ho feng shui zrcadlo a vysvětlí, jak to pomůže k proudění pozitivní energie ch'i. On ti skládky vám do dvou týdnů, ale to, co chcete přesto, že jo?

5. Heinz Spotted Dick pudink, 10-unce Může

Získat některé Heinz Spotted Dick pudink a řeknu mu, že je to nejlepší jídlo je. Do trvat na něj otevření může a ochutnávka je tady, ale neodpovídáš na žádnou otázku, za dva, co 'zahlédl Dick' může být.

??? ??? ????? ??