neděle 3. ledna 2010

Více a více "starších žen Zapojit se do sexuální turistiky


Mombasa, Keňa (ČTK) - Bethan, 56 let, žije v jižní Anglii na stejné ulici jako nejlepší kamarádka Allie, 64.

Jsou na jejich první dovolenou do Keni, země, říkají, že je "prostě plná velkých mladých chlapců, kteří stejně jako my starší dívky."

Tvrdá čísla jsou těžké přijít, ale místní lidé na pobřeží odhadují, že tolik jako jeden z pěti svobodných žen, hostující z bohatých zemí hledají sex.

Allie a Bethan - kteří oba odmítl uvést jejich plná jména - řekl, že v plánu strávit celý měsíc na turné Keňa palma-lemovaný plážemi. Udělají dobře, aby se zabránilo země cestovního ruchu úředníků.

"Není to tak zlé," řekl Jake Grieves-Cook, předseda Keni Tourist Board, když byl dotázán na praxi starší bohaté ženy cestují za sex s mladými muži keňské.

"Ale je to určitě něco, co jsme na zamračení."

Také zdravotní rizika jsou ostře v zemi, s prevalencí AIDS je 6,9 procenta. Ačkoli používání kondomů lze jen tušit, Julia Davidson, akademický na Nottingham University, který píše o sexuální turistice, řekl, že v rámci svého výzkumu se setkala ženy, které se vyhýbají, kondomy - nález je příliš "profesionálně" pro jejich exotický fantazie .

Bílé pláže na pobřeží Indického oceánu natažené před přáteli, protože oba kráčeli ruku-v-ruce s mladými africkými muži, Allie odpočinku své bílé vlasy-hlavu na rameno svého společníka, šest-noha-čtyři-rok-23 starý z kmene Maasai.

Měl na sobě nové sluneční brýle řekl byla dárek od ní.

"Oba jsme si něco chceme - pokud je negativní?" Zeptal se Allie později v baru, ošetřovatelství silný, zlatý koktejl.

Byla ještě na sobě bikiny nahoru, s níž nedávno vytáhl na džíny a náhrdelník z tradičních afrických korálků.

Bethan napila stejné místní nápoj: silná směs medu, čerstvých limetek a vodka známý místně jako "Dawa," nebo "lék."

Pořád se jedním okem na ni date - 20-rok-starý hrát bazén, červeným šátkem vázání zpět dredy a hledají nové-sportovní obuv na nohy.

Vzhlédl a přišel k ní u stolu, políbil ji, pak se shromažďuje více kusů mincí v bazénu hru.

"JUST nezdravý"

Grieves-Cook a mnoho hotelových manažerů tvrdí, že dělají vše pro to, aby odradil praxi starší ženy zvedne místních chlapců a tvrdí, že je daleko od druhu turistiky chtějí podpořit na východě afrického národa.

"V čele sdružení místních hoteliérů 'řekl mi, že začal přijímat opatření - jako odmítnutí hosty, kteří chtějí přejít z jednoho na dvoulůžkovém pokoji," řekl Grievesem-Cook.

"Jde o to snaží, aby se hosté cítili jako ty nepříjemné je to možné ... Ale je to jemné linky. Jsme 100 procent proti nic nezákonného, jako je prostituce. Ale je to jinak něco takového - je to jen škodlivé."

Titíž pláže byly dlouho proslulé přilákat další typ turistů, pohlaví - ty, kteří zneužívají děti.

Až 15.000 dívek ve čtyřech pobřežních okresech - asi třetina všech dětí 12-18 roky-holky - jsou zapojeni do příležitostným sexem za peníze, Společná studie keňské vlády a charitativní OSN UNICEF, dětský hlášeny koncem loňského roku.

Až 3000 více chlapců a dívek v full-čas práce sex, to řekl, někteří zaplatili za "nejstrašnější a abnormální aktů."

"Lovení o chudobě?"

Rozvíjející se spolu s tímto obchodem na černém trhu - a zjevné v barech a na písku po západu slunce - jsou tisíce starých bílých žen naději pro romantické, a právní, setkání s mnohem mladší keňské mužů.

Jdou na jídelní restaurací, pak tanec a zpět na drahé hotelové pokoje s výhledem na pobřeží.

"Jeden druh sexuální turisty přitahuje ostatní," řekl jeden vedoucí na shorefront bar na pláži v Mombase Bamburi.

"Staré bílí vždy přijít pro mladší dívky a chlapce, lovení na jejich chudobu ... Ale ty staré ženy následuje ... nikdy tlačit právní věkové hranice, se zdají být spokojeni jen to, co se vysmívají ve svých zemích. "

Odborníci tvrdí, že někteří se daří na sociální postavení a finanční sílu, která pochází z užívání mnohem chudší, mladší milence.

"To je to, co se prodává turistům cestovního ruchu společnosti - jakýsi návrat k koloniální minulosti, kde se podávají bílé ženy, servis a hýčkat černé přisluhovačů," řekl Nottinghan univerzity Davidson.

"Žít jako RICH"

Mnozí z návštěvníků se na pozoru před muži jako Joseph.

Blikající zářivý úsměv a postaven jako olympijské basketbalová hvězda, 22-rok-starý řekl, že se vyspal s více než 100 bílých žen, většina z nich 30 roků starší než on.

"Když jsem jít do klubu, to jsou jen ženy, vypadám teď," řekl agentuře Reuters. "Já si žít jako bohatý mzungus (bílí lidé), kteří sem přišli z bohatých zemí, pobývající v nejlepších hotelech a prostě mají své pobavení."

Na jednom klubu, skupina asi 25 mužů, tanec - většina z nich Joseph look-Alikes - okraj blíž a blíž k davu více než tucet bílých žen, které ve svém podzimním let.

"To není láska, samozřejmě. Nepřišel jsem sem hledat manžela," řekl po Bethan buší rytmus z reproduktorů.

"Je to sociální opatření. Koupím mu pěkné tričko a jdeme na večeři. Za jak dlouho jak on zůstane se mnou nemá platit nic, a dostanu, co chci - včas. Jak je to se liší od člověka kupovat mladá dívka večeři? "

Britten geen vertrouwen hun liefde partners