čtvrtek 7. ledna 2010

Sex And The Mom Jednolůžkový


Už jste někdy nazývá kondom "bublinu", nebo zavedena vaší poslední den, "Uncle Mike?" Pokud ano, je více než pravděpodobné, že jeden máma se snaží najít citlivou rovnováhu mezi stále žijí svůj vlastní život bez narušení vašeho dítěte. Seznamka přičemž je jediný máma má své vlastní problémy, ale když přidáte sexu mix, problémy jen růst. Whatâ € ™ s nejlepší způsob, jak pracovat se svou childâ € ™ s všetečných otázek, nemluvě o nosy sousedy, nebo ty, strie youâ € ™ re ne příliš nadšený? U některých řešení, představil jsem toto téma na můj radio-show posluchači a společně jsme vymysleli nějaké zaručené tipy pro sex jediné maminky. Zde je pět věcí, které můžete udělat pro to, být skvělá máma ... ale také získat nějaké uspokojení.

Skrýt vaše sexy skrýš od zvědavých očí. Každá žena by měla mít kondomy (a možná i erotická hračka nebo dva) za účelem zlepšení nejintimnější momenty. Ale na rozdíl od našich bezdětné sestry, je to větší výzva, aby tyto zvláštní-hledají předměty z rukou dítěte, které narazí jim přitom prohlídku vašeho ponožka zásuvky. Můj posluchač Megan měl takový zážitek, když jí tři-rok-stará odkryl její máma je výstroj. Její přežití plán: "Okamžitě jsem ji vzít do jiné místnosti se dívat Barney rozptýlit ji." Nebo, podívejte se do vytváření radost hrudníku: Investujte do pole zámků, kde si můžete snadno ukládat všechny vaše dobrotami.

Sex up your scenérie. Všechny ženy si zaslouží mít ložnici, která stanovuje způsob - ale to je těžké dělat, když je posetý pastelky své děti ', nebo akční figurky. Takže, vytvořit pravidlo se svými dětmi, že vaše ložnice je hračka-svobodné pásmo. A - tento tip se chystá rozbít několik srdce - zvažte přesunutí všech zarámované fotografie z vás, vaše děti, a jejich otec se více neutrální zónu ve vaší podložku jako obývací pokoj a kuchyň. Zamyslete se nad svým vysoce-školní dny, kdy jste se obrátil ložnici v den, která splnila všechny své sociální (a romantická) potřebuje. Teď budete muset opakovat, že design téma. To znamená, ujistěte se, že vaše postel je sexy a přitažlivý, že tam gauč nebo židli v místnosti spolu s CD přehrávačem, televizí, DVD přehrávač a další zábava vozidel, která jsou obvykle rozptýleny po celém domě. Cílem je, aby se vaše ložnice all-účel místnosti, která má vše, co potřebujete k zábavě, aniž by si člověk probuzení nebo zahrnující celý dům. Zvážila zámek na dveře i pro ty chvíle, kdy opravdu nechci nikoho neobjevil - a nemusí cítit provinile, že! Nejste zavírat své děti ven, youâ € ™ re právě připravují cestu, aby se stal šťastnější rodiče.

Zvukoizolační své svatyně. Samozřejmě, většina lidí jako vášnivý být volný sténat, jak hodně jak oni chtějí. Pouze to, jak to máte udělat, když jsou děti hned vedle? Odpověď pro mnoho žen je mnoho žen, je pillowsâ € "a mnoho z nich. Použijte je vyplnit mezeru pod dveřmi a všechny nadšené výkřiky. Některé ženy mají dokonce je vklíněn mezi postel a zeď, aby se zabránilo jejich jednání čelo narazit do zdi, které mohou děti vystrašit a přivést je běh na vaše dveře. Některé jiné způsoby, jak ztlumit zvuk: Investujte do velké hudební systém pro váš pokoj, který může napumpovat hudbu, nebo dokonce přesunout akci z vaší ložnice do jiné místnosti v domě více vzdálený od kluka čtvrti jako suterén, den, nebo koupelna (po, s vanou dohromady může být velmi smyslný!) Jeden jediný máma s názvem Jay volal mi do rádiové show a nabízí ještě další možnost: "Ujistěte se, že děti hrát naplno celý den," říká. "Dejte jim horkou koupel a láhev, a oni budou spát až něco!"

Maskovat své nedokonalosti. Téměř všechny maminky mají některé fyzické příznaky mommyhood. U některých žen to může být část C-jizva, pro jiné, strií, nebo dokonce přidáno liber. A když jste se přistoupí k přestávka s někým, kdo nebyl zapojen do vytváření "maminku stopy," že osoba může vyvolat pocit sebe-vědomí. Některá řešení: Invest in spousta svíček pro budoáru: Candlelight dělá všechno lesk a hladký vzhled. Donâ € ™ t zapomněl také investovat do velké hydratační nebo bronzer na kůži. Tmavší pleť vypadá pevnější, spray-on koželuhů nebo tónovací krémy opravdu mohou maskovat strie a jiné kožní nedokonalosti. A to je téměř jediným řešením v jediném arzenálů moms '. Maryanne, například říká, že její hlavní starostí je její "pokleslý břicho kůže" - jak to bylo ještě zřejmé, že nosila "devět-libra bowlingové koule po téměř deset měsíců." Její lék? "Spousta ležící na zádech, když líbá chlap - nebo dělat víc než to," říká. "Všechno vypadá nádherně bytu, když jsem ležel byt." A pamatujte si, aby se vždy hrát se a předvést své pozitivní vlastnosti, že bude jíst jen to.

Získání chlapa jít. Je 6 hodin ráno a vaše děti začínají probouzet za hodinu ... Jediný problém je, že je to zvláštní člověk spí mírumilovně ve své posteli, a nepochybně si trochu podivín tykes bude v případě, že ho vidím. Jak se můžete dostat ho uprchnout bez nepříznivých dopadů na své pocity? Teď tam jsou dvě školy myšlenky na toto. Jeden z mých mužů posluchačů, John, odmítl to jako překážku pro osamělé matky, protože "Většina kluků chce odejít, jakmile ohře € ™ s finishedâ € | on isna € ™ t chtějí zůstat." Na druhé straně, má posluchač Tanya využívá přímý přístup, aby ho na dovolené ", takže je jasné, že před sexem má odrazit hned po to dřív, než se děti probudí." Pokud je chlap je dobrej chlap, bude si rozumět a respektovat vaše přání.

LaDawn Black je osobnost rádia a autora 'Stripped Bare: 12 pravdy pro přistání Very Best Black Man.'