neděle 3. října 2010

Více žen navštivte online datování lokalit


Snažím se najít partnera online? Nové údaje naznačují, že je to těžší pro ženy než pro muže.

Slovy: eHarmony návštěvníky jsou 69 procent žen, na katolické zápasu je to 72 procent, a na Love-Access.com neuvěřitelných 87 procent jsou přeslici pohlaví, podle údajů firmy Hitwise.

Čísla - které měří provoz, ne členství na konkrétních stránkách - pokrytí týdnu končícím 10 února. Nerovnováhu mezi pohlavími se zdá být výraznější na místech, které nabízejí nadstandardní služba pro párování lidi, například uživatelé museli odpovědět dlouhý seznam otázek o sobě, "říká Bill Tancer, Hitwise generální manažer globálního výzkumu. Weby, které přitahují muži mají tendenci prostě stack fotky a profily na stránce pro uživatele k vyzvednutí přes vysvětluje.

Jako takový, datování powerhouse Match.com měl 55 procent žen návštěvníků ve srovnání se 45 procent mužů, zatímco Yahoo! personálie ukázalo o něco více mužů než žen - 51 procent versus 49 procent - podle Hitwise.

"Čím více peněz a času potřebného při podepisování až seznamka, by více místa zkosení žena," říká Tancer. "A čím více Obrázky byly k dispozici více místa by překroutit muže."

A dodává: "Myslím, že to, co nám ukazuje, data ... je to, že ženy používají online datování jako skutečnou službu za to, co bylo určeno." Zatím "některé mužské uživatelé používají datování lokalit víc jen se dívat na obrázky žen."

To bylo pravděpodobně příliš doufat, že internet by úroveň datování pole. To znamená, že čísla by mohla nabídnout nějakou útěchu jediné ženy, které nyní mají důkaz, že tvrdě, ano, je to opravdu je džungle venku.

eHarmony CEO Greg Waldorf říká, že jeho stránek členství je vyrovnanější než dopravní čísla naznačují, ačkoli tam jsou "o něco více žen než mužů." Neměl nabídnout konkrétní čísla.

Podle jeho názoru, více žen je dobrý. "Myslím, že přitahuje muže," říká.

"Myslím, že při získávání lidí, musíme to udělat různými způsoby, než přitahuje ženy," dodává. "Zatímco ženy jsou velmi přitahuje stránky založené na soukromí a bezpečnostních prvků, myslím, že hodně lidí přijde z takových důvodů, jak se dostat více odpovědí, aby jejich komunikace."

Láska-zanedbaným svobodná matka, černá, 21, hledá Nice Černý muž pod 40 Pro příležitostné Seznamovací. Žádné drogy, žádné drama.