čtvrtek 14. října 2010

Rozčarovaný online daters obrátit na matchmakers


Online daters, zklamán potenciálních partnerů lhát o jejich věku, hmotnosti nebo rodinného stavu, se obrací na profesionální matchmakers najít lásku.

Spíše než riskovat pot štěstí on-line, vedoucích pracovníků, baviči a politici jsou mezi těmi, platí tisíce dolarů, aby se diskrétně matchmakers "headhunt" a vet dokonalého partnera.

"Za starých časů jste měli své širší rodiny, nebo v některých společnostech skutečné dohazovače a snažil se najít někoho, pro vás," řekl expert z roku Mary Balfour.

"V dnešní době lidé mají osobní dohazovač stejným způsobem, jaký by mít osobního trenéra," řekla její čerpání agentura měsíc v Londýně Adam a Eva Mews.

Stigma online dating klesala od Internetu datování lokalit poslal blesky létající do světa romantiky a revoluci ve způsobu, jakým lidé nalézt partnery.

Webové stránky nyní přetékají pro rovné, gay, židovské, křesťanské, zdravotně postižené nebo milionář daters, ale čísla ukazují velký kus ty, kteří hledají lásku v kybernetickém prostoru, jsou rozčarovaní.

"Tolik lidí měli noční můra zkušenosti s lidmi zkreslování sami," řekl Christie Slavík, ředitel New York-založené Premier zápasu LLC.

Nightingale řekl o 80 procent jejích klientů pokusil online datování před příchodem do ní s hrůzou příběhy.

Online dating průmysl je lukrativní, navíjení asi 500 milionů dolarů ve Spojených státech a asi 160 milionů eur (203000000dolar) v Evropě v loňském roce, řekl JupiterResearch.

Průzkum na začátku tohoto roku Pew Internet a American Life zjistil, že asi 16 milionů Američanů použili online datování webové stránky.

Ale zatímco 52 procent uvedlo, že většinou pozitivní zkušenosti, 29 procent hlášených negativní zkušenosti.

"Procento mužů jsem se setkal s on-line byla absolutní zrůdy. Nemyslím si, že žádný z nich bylo šílený muž sekeru typ, ale pokud byste se s nimi setkal kdekoliv jinde byste se jich dotknout se člun tyč," řekl v Londýně ošetřovatelství manažer Joanna Haworth, 36.

"Některé mohou být použita fotografie z před třemi lety, když byli tři kamenné lehčí. Jeden muž strávil celý čas mluví o jeho ex-manželka. On byl ještě zoufale v lásce s ní."

To nestojí za řeč EX

Předvádí album plné svatební pozvánky od bývalých klientů, Balfour řekla, že její dohazování služby vzlétla v loňském roce pro klienty ochotné vysolit až 8000 liber ($ 15,000) v naději, že "šťastný konec."

Její agentura zaměstnává tým žen na cídění společenské a firemní akce pro potenciální zápasy.

Nightingale ruce out seznam "dělat a nedělat", aby své klienty před tím, než vyrazit na data - například vypnout svůj mobilní telefon, a ne mluvit o bývalých partnerů.

Některé top-end USA matchmakers - kdo poplatek až 25.000 dolarů - a také organizovat upravit a vztah koučování pro klienty.

"V New Yorku, Londýně, Los Angeles nebo Tokia, kde je mnohem více peněz a demografické mezeru na trhu je profesionální singles v jejich 30s a 40s, oni opravdu chtějí all inclusive, osobní služby," řekla Lisa Clampitt, co- zakladatel US-založené Matchmaking institutu, který také vlaky matchmakers.

Rozčarovaný s online datování a chce dát tolik úsilí do nalezení partnera, zatímco on dělal k jeho kariéře, Los Angeles, produktový designér Bill Conley podepsal se na vztah semináře na Amorových agentury dohazovač Julie Ferman Coach.

"Los Angeles je chrám vnější vzhled. Každý dělá dobrou práci úkrytu pod sebe hodně lesku, drahé oblečení a plastické chirurgie," řekl Conley.

"Ona zápasy víc na úrovni osobnosti, není to vědecké, je to více tradiční dohazování roli. Řekl jsem jí, hodně o sobě, věci, které byly pro mě důležité," dodal.

Nedávný americký právní případ upozornil na úskalí kyberprostoru datování.

V první pro datování a vztah průmyslu, v USA on-line služby True.com oznámil mezník občanskoprávní stíhání vítězství v říjnu proti odsouzený zločinec a registrované sexuální delikvent z Kalifornie, kteří zkreslili sám online.

"Téměř všeobecně lidé nepravdivě se v online datování, nikdy nevíte, co jste se dostal. Zjistil jsem si povídal s někým, kdo skončil jako bytí v cybercafé v Nigérii a snažil se mě vytlačit za 300 dolarů," řekl Conley, 42.

Copyright © 2006 Reuters Limited.