čtvrtek 27. května 2010

Speed dating Surival Poradenství


Speed dating dává singly šanci na test-disk tucet možných termínů v jednom večeru. Účastníci setkat, se prolíná trochu na recepci, potom míst u stolů po celé místnosti. Bell zvuky a každá ve dvojici-off pár má šest minut na velikosti každého jiný nahoru.

V šesti-minutové značky, zvonek zní, muži posun na další tabulce v řádku a proces začíná znovu. Všechny rychlostní Daters mít kontrolu list sledovat, které lidé by chtěli vidět znovu, nebo ne. Na druhý den, dostanou seznam z organizátorů všichni říkali, že bych se setkat, kteří také chtějí, aby jejich splnění.

Odvolání speed dating je možnost velikosti až naslepo bez obav byla přilepená na dlouhé, trapné rande s někým si uvědomíte, že nemáte opravdu rád.

Lisa Denně datování expert a autor knihy "Stop Jak dumpingové," nabízí toto poradenství rychlost-data:

â € ¢ Smile. To dělá dobrý první dojem. "Věnuji se hodně z těchto událostí," napsal deník. "A vždycky když vidím ty mračil se, označení věci se na scorecard, jako jdou na veletrhu práce. Relax!"

â € ¢ Šaty pro úspěch. Ona radí ženám nosit červené â € "barvu studie ukázaly, ke zvýšení srdeční frekvence a podporovat přitažlivost. Muži, říká, by měl nosit modré, protože modrá je uklidňující barva. V podstatě, Nice kluci nosí modré, teplé dívky nosí červenou. Denní připouští, že její doporučení vedla ke speed dating akce, kde všichni účastníci show v modré a červené.

â € ¢ Přemýšlejte o jeden dobrý otázka. Rychlost Daters onemocnět odpovědi na stejné otázky znovu a znovu â € ", kde jste přišli? Co děláte pro životní? â € ", takže si můžete udělat velký dojem tím, že žádají nudné otázky. Zeptejte se, co dělají pro zábavu, který své hrdiny byli, když oni byli děti, co tři body, které bych vzal na opuštěný ostrov. Jejich odpovědi vám řekne mnoho o nich, a na vaše dotazy řekněte jim, stejně tak o vás. Speed dating, Daily řekl, "je opravdu perfektní nastavení. Stačí se jen musí být zábavné pro šest minut. Kdokoliv může být zábavné pro šest minut."