pátek 23. dubna 2010

Nepoužívejte zákony Seznamka


Online zasvěcenci průmyslu jsou naprosto správné: Bill Pokročilé z výboru Senátu v pondělí, že bude vyžadovat internetové seznamky sdělit, zda trestní pozadí kontroly jsou prováděny na členy je téměř bezcenná. Právní předpisy dokonce požaduje, aby Seznamovací služby varují účastníků, že tyto projekce nejsou bezchybné, mohou vytvářet falešný pocit bezpečí a mohou být snadno obejít použitím falešným jménem.

Takže co je bod účet? Nic, vůbec nic. Ani Office generální prokurátor státu je podporovat opatření.

NJ zákonodárci prosazují návrh zákona z jednoho prostého důvodu: jejich nekontrolovatelné nutkání podbízet občanům, kdykoli je to možné, tentokrát tím, že vytvoří dojem, že tento návrh zákona umožňuje zákonodárci silnou na veřejnou bezpečnost, když ve skutečnosti toto opatření je ztráta času a veřejnosti.

Místo toho by senátoři poslouchat Steve DelBianco, ředitel NetChoice, koalice e-commerce společnosti a profesní skupiny, jako jsou Orbitz a Yahoo, který řekl, z právních předpisů: "Dítě predátory a usvědčených zločinců nepoužívají online datování služeb najít jejich oběti. Nemají ani použití off-line seznamovacích služeb, když na to přijde. " Přesně tak.

Zatím tam je hodně třeba říci, pro osobní odpovědnost v úsilí o bezpečnější online datování. Uživatelé Internet seznamovací služby jsou blázni, aby si uvědomili, že online osobnosti často nejsou, kdo nebo co oni říkají, že jsou. Proto je nutná opatrnost, ale opatrnost nemůže být právní předpis.

Zákonodárci musí přejít na mnohem důležitější věci.