sobota 24. dubna 2010

Má Věk Matter?


Seznamka starší muž nebo žena, určitě má své výhody. Často, někdo starší, je zkušenější, hledá pro zábavu, dále podél v životě, vyspělejší, nebo více stabilních. Ty by mohly být myšlení, "Ano! Konečně někdo, kdo je připraven pro vztah chci a / nebo na mé úrovni. "Ale, jste dost sladká za cukr tatínek nebo odvahu pro Cougar?

Cougar čas

Podle článku na WebMD.com, může starších žen je na lovu pro mladého hřebce kolem vysoké školy ve věku, protože rozdíl v sexuální vrcholy mužů a žen. Ženský pohlavní Prime je v ní 30s-zatímco muži v jejich 30s, jsou již na ústupu. Muž v jeho časném twenties je perfektní zápas.

Zatímco sexuální chemie je v pořádku, může být puma opustí den po dobu více než jen, že jeden z důvodů. Seznamka někdo mladší mohou ženy cítit mladší. V neoficiální přepočet hlasů o tom jak se Cougar, ženy mluví o datování mladších mužů. Seznamka mladších mužů umožňuje ženám být nebojácný flirters jako oni byli v jejich mladistvém věku a dvaceti.

Seznamka mladších mužů umožňuje ženám být oceněn ještě jednou pro jejich sex-appeal, spíše než jejich máma-odvolání. Vzpomeňme paní Robinson z Absolvent, nebo Kim z "Real Hospodyně z Atlanty," pro example.Younger muže, kolem vysoká škola věku, mají jiný soubor priorit než jsou současné do 30-plus davu. Sex a zábava se zdají být hlavní priority pro starší ženu, protože nejsou připraveny usadit do (nebo chcete odpočinout od) stagnující životní styl manžela a děti.

, Kterým se stanoví skutečný vztah s Cougar by mohlo být obtížné. Pokud hledáte pro dlouhodobý vztah a chtějí rodinu, aby na pozdější dobu, jste na špatné datování scény. Pokud hledáte výzvu, jste na správné hry. Bavte se a přijmout vztah, jak to je. Dalo by se hodně naučit od zkušených a věří žena.

Neexistuje žádné věkové omezení pro zábavu, ale vždy měli být vědomi vzácných šance vztah by mohl proměnit více. Společnost obsadí ženy datování mladší muži negativně, takže buďte připraveni na spoustu kontroly z vaší rodiny a přátel.

Sweet Cukr tatínkové

Seznamka starší muži se liší zcela od Cougars. Známý scénář v Hollywoodu je: velmi mladá dívka datování velmi starý muž za své peníze nebo pro slávu. Pokaždé, když jsem se náhodou sledovat poslední sezóny "The Girls Next Door," Nemohu si pomoci, ale label dívky jako děvky slávy-, kteří rozhodně nejsou ve vztahu k lásce.

Ale řekl bych, že výše uvedený scénář je výjimkou. Most vysoká škola-věk žen, které nakonec se staršími muži nejsou hledají bohatství nebo slávu, ale pro skutečný vztah s mužem, který je připraven spáchat.

Starší muži jsou větší důvěru než mladší kluci. Poté, co byl v několika vztahů v průběhu let, a někteří, kteří dokonce prošli rozvodem, jsou unavení z datování hry. Jsou to nepopírá, že si své pocity, více přístupnější o vážný vztah témat a snad ještě ochotni pracovat přes problémy.

Tyto atributy jsou osvěžující pro ženu, která utrpěla její datování vrstevníků a je připraven na vztah delší než jednu noc v baru, a možná pár dny po. Starší muži nabízejí bezpečnost, protože o svých zkušenostech.

Pokud jde o vztah se starším mužem, věk se ukázat trochu víc důležitější. Deset až 15 let je maximum vztah by mohl opravdu fungovat, když je mladý. Zvažte, jestli je vám 20, je 35. Když je 25, je 40. Také, pokud jste se snaží děti ve vztahu, starší muž, tím menší je šance, že budou moci mít děti-nebo by mohl mít nějaké už! Ale čím jste starší, tím méně věku začíná záležitost, věřím, a to více, co sdílíte společné.