pondělí 8. října 2012

Více než 186.000 Ženy Seek "padesát Shades Of Grey" Vztah, v závislosti na stránkách Seznamka


NY Times Bestseller "Padesát Shades of Grey" inspiroval generaci sexuálně chladnou žen po celém světě, aby se stal jejich vlastní "Anastasia Steele", a hledat svou vlastní "křesťanské Grey".

Podle SeekingArrangement.com, největší datování webové stránky pro ty, kteří hledají oboustranně prospěšné vztahy, protože vydání této knihy, počet členek, kteří hledají "Padesát stínů" vztah bobtnají více než 186.000 po celém světě. Takže je to fikce, nebo non-fiction, a lidé opravdu žít svůj sen popsané v této knize? Brandon Wade, zakladatel a CEO společnosti SeekingArrangement.com říká: "ANO"

Sex prodává, o čemž svědčí přes noc úspěchu trilogie "Padesát odstínů", který byl v New York Times bestselleru seznamu na mnoho měsíců v řadě. Zatímco "Padesát Shades of Grey" mohou probudily dlouho spící sexuální fantazie nesčetných sexuálně chladnou žen na celém světě, nikdo nebyl schopen vyčíslit, jak přesně kniha ovlivnil sexuální život mužů a žen až do současnosti.

SeekingArrangement.com, největší datování webové stránky, která má pomoci úspěšné a krásné lidi tvořit takové vzájemně výhodné vztahy, dnes oznámila, že byla velká příjemcem "Padesát odstínů Greye" vztah trendu.

"Lidé, kteří četli" Padesát Shades of Grey "jsou často překvapeni, že webové stránky již existuje pro ty, kteří hledají inspirované" Padesát odstíny "uspořádání," říká Brandon Wade, zakladatel a generální ředitel společnosti SeekingArrangement.com. "Vzhledem k tomu, trilogie" Padesát odstíny "z New York časy seznam bestselleru, počet žen spojení Hledaný ujednání najít své vlastní" Christian Grey "bobtnají více než 186.000 po celém světě."

Podle SeekingArrangement.com, 24,8% svých aktivních členek (což představuje více než 186.000 žen po celém světě), chcete najít stejné uspořádání, že "Anastasia Steele", vedoucí charakter trilogie "Padesát odstíny", měl s "křesťanskou Grey ".

Navíc, internetové stránky, byl zaznamenán velký nárůst počtu datování profilů, které se zmiňuje o slova "Padesát Shades", "Christian Grey 'nebo' Anastasia Steele". Ze zhruba 1,5 milionu profilů, je pojem "Padesát Shades" zmínil během 28.382 krát, "Christian Grey" je uvedeno nad 23.102 krát a "Anastasia Steele" je uvedeno nad 18.281 krát.

Průzkum SeekingArrangement.com je 1.600.000 členů dále ukazují, že 78,8% žen, jako je myšlenka podlehnutí "dominantní" samce, jako je Grey a 90% mužů na webových stránkách říká, že najít myšlenku submisivni "Steele vzrušující.

"" Padesát Shades of Grey "je sugar daddy stejnou Sugar Baby příběh založený na peníze, moc a sex," říká pan Wade, který je držitelem BS a MBA titul z MIT. "Většina žen milují příběh Popelka, kde je mladá a nevinná dívka zameten mimo její nohy bohaté, mocné a pohledný muž. To je důvod, proč stovky tisíc žen jsou přihlášení na SeekingArrangement.com plnit své vlastní fantazie.

31 Ways To Make A Girl Smile