pátek 29. června 2012

Co muži chtějí!


To trvá 20 minut či méně pro většinu dvouhry se rozhodnout, zda chtějí, aby vás zase vidím po prvním dni.

"Když pořád jen mluví a mluví a mluví o nic zajímavého, tak bych jim zavolat zpátky," říká jeden muž.

"Rozhodně nechci, aby někoho na první noc a zjistit jejich rodina je šílená," říká další muž.

"Nechceme slyšet o vaší ex-přítel a všechny hrozné věci, nebo fantastické, že to udělal pro vás. Chceme, abyste se zajímají o nás a co budeme dělat za vás, "dodává další muž.

Co ještě chtějí? Seznamka expert Sharan Richardson ze je to jen oběd říká žena s krásným úsměvem topy nedávný průzkum.

"Další věc, která by mohla překvapit dámy je, že je to jedno pro plastickou chirurgii," říká Richardson.

První data jsou o odchodu své nejlepší dojem, a proto opustí negativitu doma.

"Odolat nutkání mluvit na prvním rande, jak se nenávidí svého šéfa nebo negativní věci," varuje Richardson.

Místo toho, aby se věci pozitivní a upřímné. "Jako hezký upřímný kompliment opravdu láme ledy a víte co, je trochu citlivé, takže člověk cítí pohodlné otevření stejně," říká Richardson.

Jakmile jste v minulosti den jeden, existuje několik věcí, které muži chtějí jste věděl, že procházet data a dva mimo. "To je v pořádku, abyste se žena. To je v pořádku, abych otevřel dveře pro vás. Dovolte mi, abych platit za jídlo víte, "říká Brian říká.

"Snaží se dělat věci příliš složitá," dodává Dave.

"Jen nám náš prostor," říká Ryan.

A zatímco mnoho mužů to jako vzrušení z lovu.

"Pokud mají jít na safari jen upoutat vaši pozornost, budete dělat je práce příliš tvrdý. Pokud budete čekat tři dny, než se vrátit své telefonní hovory a hrát hry, jako jsou malé, že si nemyslím, naznačují, že "Richardson.

"Většina mužů asi jen dát na přední straně z větší části. Většina z nich jsou milí kluci hluboko uvnitř. Jsme jen hledáte někoho, můžeme věřit, věrnost, poctivost tyto typy věcí, "vysvětluje Chris.

Vím také, že dobré vztahy nějakou dobu trvat.

"Nesnažte se nutit ho a nesnažte se pohybovat příliš rychle. Víš, že nechodí na velkou den a přestat dívat na ostatní lidi a zastavení plnění dalších lidí. Protože nevíte, kde to půjde, "říká Richardson.

Nová studie University of Texas najde atraktivnější žena, čím více se člověk myslí, že je zájem v něm, zatímco ženy, na druhé straně, často podceňují touhu mužů pro ně.

Než půjdete na první rande je třeba se ptát sami sebe, co hledáte získat z data. To je také dobrý nápad, aby komunikace otevřené s datem a posoudit, co hledají, aniž by se příliš dopředu.

První dojmy jsou důležité zejména na prvním rande, takže se ujistěte, jsou dobře upravené a dobře oblečený. Většina dívek stále oceňují rytířství, takže kluci byli ochotni platit. S úsměvem a mají dobrý přístup bude také datum pohodlnější a příjemnější pro obě strany.

Whites Prefer Dating Whites Online