pátek 7. září 2012

Věk Gap


Od Wise Diva

Pokud datum mnohem starší, nebo mnohem mladší lidi, jste pravděpodobně musel procházet věkový rozdíl. Kdykoli se stane bolestně zřejmé, že vy dva jsou z naprosto odlišných generací, nebo mají opakem výhledy na život. Jak podat věkový rozdíl?

Hodně z toho má co do činění s dobou splatnosti a komunikace. Zde najdete způsob, jak pracovat se rozdíly tím, že uznává jako první. To není užitečné přehlédnout růžového slona v místnosti.

Můj přítel je někým mnohem mladší než on. Přesto, že je poněkud překvapen, jak se jí zpracovává určité situace. Mám pocit, jako by měl pochopit, že to přijde s územím roku mladší. Chtěl bych vyzvat jej, aby zredukoval jí více času a připomenout mu, jak byl bezradný v jejím věku taky.

Líbí se vám někdy zajímalo, jestli někým, kdo je o hodně starší nebo mnohem mladší stojí všechny úpravy, které musíte udělat?

Oni jak to vidím já, bude každý vztah má svůj vlastní jedinečný soubor problémů. Pokud se jedná o rozdílu věku je nejtěžší část vztahu, pak to není všechno tak špatné. Pak znovu, jsem se ze dne (mnoho?) 20 let v chvíli jeden.

Co věkové skupiny si myslíte, že jsou nejvíce kompatibilní pro vás? Myslíte si, že věkové záležitosti vůbec?

Jak mladý byste chodit? Jak starý?

Hvordan seniorer får sin groove tilbake