čtvrtek 10. února 2011

Proč kontrolní seznamy jsou špatný nápad Při jsou jednolůžkové a Seznamka


Při datování, je to lákavé vytvořit šablonu pro pana nebo paní Právo.

Ona bude mít dobře definované-kariéru, dlouhé nohy, blond vlasy a záliba v kavárnách.

On bude mít silné paže, pěkné zuby a touhu cestovat.

Zní to dobře na papíře, ne?

Ale tady je problém s tím přístupem: Tím, hlazení v na to, co si myslíte, že chcete, můžete omezit své šance na lásku. Chcete-li parafrázovat bývalý ministr obrany Donald Rumsfeld, tam jsou neznámé neznámé ve válce - a také v lásce. Možná nevíte, co chcete, dokud se s ním setkat.

V důsledku toho musí singlů otevřít sami až do možnosti lásky. Omezení si jistý "druh" pouze předejde váš šťastný konec.

Existuje mnoho důvodů, singlů lpět na seznamu, když datování. Nabízí pocit kontroly v jinak matoucí zkušenost, a to může být nárazník proti minulosti bolí taky. Myslíme si, že věci jako:

â € ¢ nebudu zranitelné znovu.

â € ¢ jsem se přejít od toho, co nevyšlo v minulosti tím, že chrání proti ní v budoucnu.

â € ¢ Od mé poslední mizerný přítel byl sportovec, nikdy nebudu datum atlet znovu.

â € ¢ Protože moje ex-přítelkyně rodina byla taková noční můra, je to jen děti od téhle chvíle.

Samozřejmě, každý má zavazadla, pokud jde o vztahy. Je důležité, aby se oprostila zneužívání nebo nezdravé vzory tím, že se dozvědí, možná jít na terapii a snaží se vyhýbat se dostat ve stejném říje. Ale každý člověk má výšku, atletické zájmy nebo kariéra opravdu to nejdůležitější?

To je, kde si většina singlů uvízl při hledání lásky. Pokud se nám podaří být vědomi o skutečné cesty našich minulých vztahů ovlivnily nás, můžeme zabránit jim mít příliš velký vliv na současnost.

Mnoho našich listmaking je výsledkem rodiny a očekávání společnosti. Je nám řečeno, kdo je "dobrý", partnera na základě povrchních kvalit. Mnozí rodiče, i když dobře míněné-, chtějí, aby jejich děti najít kamarády s vlastnostmi, které dávají smysl k nim. Chtějí to nejlepší pro své dítě - bezpečnost - ale to může přijít na úkor vášně a skutečně po své srdce. Brát si právníka nebo model není nutně bude dělat vše OK. Mnohem lepší recept na lásku, je přijít na to, základní hodnoty, které jsou pro vás důležité.

Každý má své řešení jističe. Tam jsou ty velké, jako je náboženství nebo zneužívání návykových látek, a důvtipnější z nich, jako je zvídavost, nebo afinitu k socializaci. Nemyslím si, že je možné být kompletní tabula rasa, kde se o lásku, ale žádný seznam by měl být bez fyzické vlastnosti a mají minimálně tři základní hodnoty na to. Zaměřte se na možnosti, ne očekávání. Plánování, co někdo bude vypadat, kdo to bude a barvu šatů družiček má způsob, jak rozdrtit lásky nevyzpytatelné.

Doporučuji číst Rok Ano Maria Dahvana Headley. Ona souhlasila vyjít s každým, kdo se jí zeptal, za celý rok. Hádejte, co se stalo na konci roku to? Našla pravou lásku. Život je podivnější než fikce.

Pro všechny singly tam: Nedopusťte, aby se datování rozemlít vám dolů. Otevřít své srdce. Otevřete svou mysl. A láska, někdy brzy, si vás najde.

Laura Berman, Ph.D., je terapeut páry a ředitel Berman centra Chicaga je.