úterý 4. ledna 2011

Kdo hledá Nevěsty Zásilkový?


Gold Coast, Austrálie (PRWEB) 13.září 2006 - Podle Elenaâ € ™ s modely, datování agentura pro západní muži hledají ruských a východoevropských žen pro manželství, tam jsou pozoruhodné rozdíly mezi muži, které se připojí ruské nevěsty webové stránky, ale nikdy platit a mužů, které platí za jejich služby. Muži všech věkových kategorií a společenských vrstev připojit ruské manželství agentury, ale to je více zralých mužů, které ve skutečnosti zaplatí za služby, mladší muži se zdají být v 'okno nakupování' režimu.

Země-moudrý, nejvíce platících členů, jsou ze Spojených států, se Spojené království hospodářství značné sekundu, což není divu, jak tyto země jsou také představitelé podle počtu registrovaných uživatelů. Ostatní země v top 10 patří: Austrálie, Kanada, Norsko, Německo, Nizozemsko, Francie, Nový Zéland a Jižní Afrika. Turecko, které je číslo 3 pro počet uživatelů registrovaných na internetových stránkách ElenasModels.com, didnâ € ™ t dostat se do top 10 podle počtu platících uživatelů, stejně jako Itálie a Španělsko (číslo 6 a 10, respektive podle počtu registrovaných uživatelů), Norska, Nového Zélandu a Jižní Afriky nahradil je v top 10. Zdá se, horkokrevný Evropské Jižané přednost pohledu, zatímco muži ze vzdálených zemí a chladiče jsou skoky do akce.

Průměrný věk platících členů snaží ruský â € ~ zásilkového bridesâ € ™ je 42,9 roků vs 37,8 roků pro non-platit členů, pouze 5,1% z platících členů je mladších 30 let, ve srovnání s 21,1% pro non-platit členy . Pod-30 muži nejeví zvlášť vážně brát si někoho na druhém konci světa.

Platících členů mezinárodní seznamovací služby jsou s větší pravděpodobností rozvedených: 47,8% platících členů Elenaâ € ™ s modely jsou rozvedeni oproti 33,2% pro non-platit členy. Platících členů jsou také více pravděpodobné, že již děti: 39,3% platících členů mají děti ve srovnání s 28,8% pro non-platit členy.

Non-platících členů ruské datování lokalit se zdají být více než frivolní platících členů: non-platit členové jsou dvakrát tak pravděpodobně bude hledat ruskou nevěstu, zatímco ještě bytí legálně vdaná, 7% non-platících členů manželské nebo oddělené oproti pouze 3,9% pro platící členy.

Non-platit muži hledají ruské nevěsty jsou téměř dvakrát častěji kouřit v porovnání s platících členů: 37,1% non-platit členové si zapálil si cigaretu, zatímco pouze 21,9% platících členů kouře.

Existuje něco více vdovců mezi platících členů: 2,1% vdovců mezi platících členů ve srovnání s 1,8% mezi non-platících členů. Úroveň vzdělání platících členů je také mírně vyšší: 86,1% platících členů vysokoškolské vzdělání nebo vyšší ve srovnání s 82,7% pro non-platit členy.

Etnicky, 90,7% z platících členů ruské nevěsty hledání jsou bílé, zatímco mezi non-platit pouze pro členy 81,7% jsou bílé.

Nový výzkum potvrzuje, že většina vážných ruské nevěsty o azyl jsou školy vzdělaní bílí muži 30-50 let s předchozími manželské zkušenosti. Podle Elena Petrova, majitele Elenaâ Modely € ™ s, většina z jejich mužských klienti vyhledávají mladší ženy ve fertilním věku, založit rodinu s. Produkovat potomstvo je hlavní hybnou silou většiny mužů spojující ruské datování lokalit, ačkoli když zeptal se muži obvykle vychovat předmět â € ~ tradiční rodiny valuesâ € ™ spíše než touha najít někoho mladšího a hezčí. Muži se bojí, aby se objeví mělký touží mladšího partnera, a to je důvod, proč je předmětem hodnot často vychován. Nicméně, muži zřídka kontaktujte ženy v jejich věku bez ohledu na to, kolik žen diskusi o jejich oddanost k rodinnému životu, a dávají přednost kontaktu s mladšími ženami zobrazovat jejich full-délka fotografie. Země bydliště budoucí nevěsty je nepodstatný pro člověka, tak ještě jednou potvrdil, že to není kulturní zázemí, které jsou po.

Zpověď nevěsta Zásilkový: American Life přes thajské oči