úterý 3. srpna 2010

Seznamka po přestávce


Po významný vztah skončí, nebo pokud jste prošli rozvodem, myšlenka skoku zpět do datování svět může být ohromující a zastrašující. To platí zejména, pokud jste jeden z rodičů, nebo pokud jste z datování hry na dlouhou dobu. Naštěstí existuje mnoho způsobů, jak si můžete zjednodušit svůj návrat na námluvy a úspěch z vašeho nově nabyté singledom. To jsou čtyři věci, které potřebujete vědět.

Udělejte si čas léčit. Ujistěte se, že jste duševně a citově připraveny k dnešnímu dni znovu. To je jedna z nejdůležitějších částí datování po rozdělení. Konec manželství nebo dlouhodobý vztah může být docela traumatické, zejména pokud jsou děti zapojeny a byli jste spolu mnoho let. Můžete získat prostřednictvím této těžké době tím, že mluví s terapeutem, se spoléhat na přátele a rodinu za podporu a užívat každý den, jak to přijde. Když jste připraveni k dnešnímu dni zase budou ty to víš!

Najděte si svůj důvěru. Rozvod může udělat číslo osoby vlastní-úcta. Tebe mohl obviňovat pro break-up, myslím, že jste selhání, nebo posedle divit, co jste udělali špatně. Stop! Vaše srdce je stále otřesen, a jen čas pomůže uzdravit štěstí a jistoty, že jste ztratili. Do té doby, falešný to 'til, že to dokážeš. Vyzkoušejte nový účes, si obličeje, začít pracovat znovu, nebo aktualizovat váš šatník. Může to znít jednoduše, ale někdy trochu vlastní-úcta podporu může udělat divy!

Dostat ven. Nejste bude narážet na pana nebo paní Právo pokud jste nikdy opustit pohodlí a bezpečí vlastního obývacího pokoje. Usilovat o setkání s novými lidmi, a zavázat se k datování alespoň dvakrát za měsíc. Poraďte se se svým přáteli nebo rodinnými příslušníky, pokud víte o nějaké velké jednoho kluci nebo holky, nebo zkusit své ruce na online datování. Čím více dat budete pokračovat, tím větší jsou šance, že budete muset potkat někoho zvláštního. A i když romantické spojení tam není, stále se můžete sítě, poznat nové přátele, a prostě se bavit!

Připravte děti. Pokud jste datování a máte děti, snažte se jakékoliv potenciálními partnery od domu, dokud si nejste jistí, on nebo ona je brankář. Mají sleepovers v jejich domě, nebo pokud mají děti také pronajmout hotelový pokoj, nebo uložit sleepovers za noci, kdy děti jsou pryč. Vy nechcete mást nebo zranit vaše děti, pokud vztah nebude mít úspěch. Až budete oba cítit pohodlně, že vztah je vážný pak si můžete přinést svůj nový kamarád kolem setkat děti. Snažte se, aby to zábavné činnosti, jako je oběd v parku, nebo odpoledne na zábavní park.

Mějte na paměti, lásky a romantiky jsou důležitou součástí každého života. Zavázat se k tomu, že datování část svého života znovu, a vychutnat si dobrodružství a legrace, že přijde za jízdu.

?? ??? 76 % ??? ????