pondělí 17. května 2010

Brain Studie a "Superior Man" pro datování a vztahy


Mnoho z mých příspěvků šli do toho, jak muži a ženy jsou odlišné. Také jsem psal značně o postoje a názory, které vedou k dlouhodobý datování a vztah úspěch.

V posledních příspěvků jsem šel do toho, jak struktuře mozku v různých a muži a ženami ao tom, jak to ovlivňuje chování. Tento příspěvek je zavést některé poznatky mám z knihy jsem byl čtení. Nových míst (brzy), jsou s názvem â € ~ Seznamka a Vztah Tipy Inspirován Superior Mana € ™

I uzavřené v â € mozku ~ příspěvky differencesâ € ™, že ačkoli muži a ženy mají přirozené výhody založené na pevném vedení jejich mozku však ani sex může posílit jejich slabou schopností až k bodu, kde mohou dělat lépe, než opačné pohlaví na jejich Předpokládá â € ~ přírodní abilitiesâ € ™.

Konečně jsem zavřela se, že je důležité porozumění a zhodnocování těchto rozdílů mezi muži a ženami. Tento příspěvek se podívá do poznatky, které nabízí v knize â € œThe Superior Mana € ™ David Deida. Tato kniha vysvětluje rozdíly mezi mužskou a ženskou muž ženu. David Deida uvádí, že tyto atributy platit i pro mužské a ženské energie, které existují v každém jednotlivém, zda jsou muži nebo ženy. Pochopení této zásadní rozdíl mezi mužskou a ženskou a jak použít tento rozdíl, pro úspěch v datování a vztahy, je tématem této knihy.

Pár vět nastiňuje podstatu mužů a žen udeřil mě těžké, "prioritou ženský (u mužů i žen) je tok lásky ve vztahu. Priorita z mužských je mise, která vede ke svobodě. Skutečnou svobodu a skutečnou láska je nakonec stejný. "

Při pohledu na mozku studií 2 skutečnosti Zdálo se, že se vztahují k tomuto názoru, první je, že ženy mají větší mozky komunikační centra a jsou více zaměřeny na sociální harmonii a budování vztahů, nebo jinými slovy, jsou zaměřeny na ženy, â € ~ tok láska v relationshipâ € ™.

Další věc, které jsem si všiml, je, že i když muž a ženy dělají podobné úkoly, které dona € ™ t použít přesně stejné části mozku ve stejném poměru, jako každý jiný. Tj. pro muže a ženy používat různé části jejich mozku stejné úkoly. Obecně rozdíl je, že člověk bude používat více zaměřené části jejich mozku, ale do větší hloubky, zatímco ženy budou používat na několika místech v jejich mozku.

Například, když dělá matematický problém, člověk bude dělat většinu z jeho myšlení v jeho levé hemisféry, zatímco žena bude používat větší rozmanitost jejího mozku, obecně překlenutí obou polokoulích. (To platí, i když u obou pohlaví dostat se stejným skóre z jakéhokoli test dělají).

Všimněte si, jak komunikační centra v mozku snadno se týkají toku lásky ve vztazích. Pak Všimněte si, jak mana € ™ s pozornost vlivu jeho mozku by snadno mohlo týkat David Deidaâ € ™ s tvrzením, že muž je o zaměření a úkoly. Mnoho lidí považuje David Deida za € ~ spiritualâ € ™. Možná ano. Nebo možná právě on má dost vlastního uvědomění si uvědomit jeho mužství. Havenâ € ™ t ho potkal, tak jsem cana € ™ t říci.

Muži se často chovají jako malí kluci, kteří potřebují svou maminku (nebo jejich milence, aby na maminku, jako atributy) Tato kniha vám může pomoci důvodu se ve svém základním mužství. Seznamka a vztahy cana € ™ t pomoci, ale stal se lépe. Nejlepší ze všech se budete cítit lépe a více v kontaktu sám se sebou a svou ženu.