čtvrtek 1. dubna 2010

Černá Američané jsou jedním z nejrychleji rostoucích segmentů v-Online Seznamka


HOLLYWOOD, 10 března 2010 (BUSINESS WIRE) - je online dating schopen dělat velké věci pro černošské komunity?

Vezměme: Gallup zprávy, že polovina všech černí Američané věří, že to je "velmi důležité" pro páry, oženit se, když mají dítě, - ale podle průzkumu z balené Fakta, jsou více než šest z deseti černí Američané svobodný, a tím, že skupina nejvíce nepřipojených v Americe.

Řešením může být také ležet v online dating, kdy Afričan-Američané nyní představují jeden z nejrychleji rostoucích segmentů-tohoto trhu.

Vášnivý zastánce přesvědčení, že významné a trvalé vztahy jsou nezbytné pro budování silné africko-americké rodiny, Ron hodný, výkonný ředitel BlackPeopleMeet.com - národ je přední online dating stránek pro jednotlivce Black - vidí těsné spojení mezi online datování a celistvost rodiny.

Průkopníkem v Internet datování lokalit, které slouží černošské komunity, Hoden je k dispozici okamžitě nabídnout poradenství a pohled na vznik online datování na cílových komunit, s odvoláním na zkušenosti z tisíců Afričana-Američané, kteří našli příbuznost na místě v jejich hledání pro společnost, láska a manželství.

BlackPeopleMeet.com je provozován společností Člověk Media (www.PeopleMedia.com), č. 1 poskytovatel cílené online datování společenství. Zahájená v roce 2002, BlackPeopleMeet pomohl zavést desítky tisíc párů, se většina členů věku 35-45. Každý měsíc, místo dosáhne 4 procenta z celkové populace Černého ve Spojených státech.

"Ve stále kabelové společnosti, datování online se stal uznávaný jako jeden z nejúčinnějších způsobů, jak se lidé setkávají, a černý singly jsou jedním z nejrychleji rostoucích populací v rámci tohoto trendu," řekl hodni. "Vzhledem k tomu, populace migruje z městských center do předměstských nastavení, online komunita působí jako společné setkání hřiště, místo pro shromažďování a najít jeden druhého. Ve srovnání s tradičními metodami splnění dalších singlů, online datování nabízí největší bazén na možný vztah partnerů, a to je určitě nejdostupnější možností v dnešní obtížné ekonomiky. "