úterý 27. dubna 2010

Online Seznamka, nebuď blbec!


Online datování se stal # 1 vývod pro svobodné muže a ženy splnit. Díky, že řekl, že je čas nastavit některé základní pravidla! Poté, co byla "on-line datumovka" a sluch příběhy z mého jediného přátelé, musím říct, že kluci dělají nějaké kolosální chyby! Ty nejsou upřímní sami a umožňuje vaše divoké očekávání vést ke zklamání. Jste chybí respekt a jsou často spustil, pokud večer nekončí sex. Co se stalo s rytířství a čest? Protože jsme schovávat za obrazovkou počítače, máme vyhodit všechny myšlenky na společenské vychování a úcty? Je na čase oprášit své profily, je otevřena o tom, kdo jste a co to je hledáte ...

1. Najděte si ty správné datování site! Existuje TON webových stránek tam pro datování, z příležitostné setkání, fetiš závěr dlouhodobé vztahy (moje kamarádka Jessica Downey má velký seznam). Ujistěte se, že najít ten, který je pro vás to pravé. Například, pokud jste na vážné seznamka a hledají sexuální dobrodružství, pak jste pravděpodobně na nesprávném místě. Ženy zaslali své osobní reklamy na webu, jako je eHarmony hledají šanci na skutečnou lásku, ne nějaký chlívák, který je prowling pro jeho další vítězství!

2 Co je s vysokou obrázek maturitě? Nechce vidět, co jste se podívali jako před 10 lety, sans pivní mozol a vlasy. Stejně jako vy nechcete, aby ji s laclem a prasat-ocasy (pokud jste do toho, a jsem si jist, že je místo pro tento i). Místo: Buďte upřímní o tom, kdo jste, že platí i pro ženy stejně. Ujistěte se, že vaše fotografie jsou poslední a co je nejdůležitější, ujistěte se, že obraz je z vás, ne nějaký horký chlap někdo jednou řekl, že vypadáš jako ... George Clooney prdel! Také žádné fotografie z vás opilý, obracející někdo off, nebo Bůh chraň ... nosí Ed Hardy, všichni víme, jak se cítím o tom. Místo toho, post alespoň jeden dobrý hlavou střílel a některé obrázky znázorňující, co jste chtěli dělat (jsou venku, se těší město s přáteli, atd.). Tyto typy obrázků dá jí představu o tom, co děláte pro zábavu. Vysílání pravé fotografii mohou skutečně pomoci vzbudí její zájem, což mě vede k mému dalšímu bodu ...

3. Být zajímavé! Ženy jsou přitahovány k muži, vzrušuje je a může udržet jejich pozornost. Dejte jim představu o tom, co mohou očekávat od vás na den (tento koncept funguje na různých internetových stránkách). Chce vědět, jaký druh člověka jsi, a musí být schopen dostat o tom, jak byste ji léčit. Při čtení vašeho profilu ona hledá ujištění, že jste docela normální, down-k-zemi a mít nějaký smysl pro morálku. Pamatujte si, jak jste se velikosti ji, ona dělá totéž. Takže, dávejte pozor na její otázky a být ohleduplný ve vaší odpovědi, to jí pomůže zjistit, že jste stojí za to pokračovat.

4. Být upřímný! Co hledáte? Říkat si "nejsou chtějí hrát hry" se nepočítá! Nevím, někdo, že má "hraní her", jiné než Monopoly možná. Řekni jí, kdo jste a co jste opravdu hledali. Neztrácejte svůj čas s prázdnými sliby a nápady romantiky, že nejste schopni splnit. Ano, ženy chtějí slyšet ty věci, ale pouze tehdy, pokud je to pravda a můžete udělat dobré na ně. Takže být upřímný, nikdy nevíte, mohli byste být chlap ona čekali!

Jakmile budete mít upřímný portrét muže, jste, jste připraveni začít hledat ženu svých snů. Buďte trpěliví a pamatujte, že ne všichni máte zájem se chystá oplatit ty stejné pocity, a to je v pořádku. Každý má jiný vkus! Jen zůstat upřímní sami. Co se děje, aby se vám radost z dlouhodobého hlediska? Pravá stojí za hledání!

Israelske Drive � Forhindre j�diske Girls Dating arabere