úterý 8. prosince 2009

Směšné PPC reklamy

http://funnyppcads.com/

Viděli jste někdy veselý AdSense reklamu? Jak PPC reklamy stále více kreativní, rostoucí počet bloggerů bodu těchto ven. Nicméně, k tomuto dni, tam hasnâ € ™ t být jednotné centrální zdroj pro ty.

FunnyPPCAds.com doufá vyplnit tuto mezeru a umožňuje návštěvníkům stránek, aby předložily nejzábavnější PPC reklamy jsou vidět na internetu (v současné době omezena na formát reklam Google AdSense).

Proč se obtěžovat shromažďování vtipné reklamy? David DePrice, DePrice.com majitel a zakladatel FunnyPPCAds.Com vysvětluje.

â € œItâ € ™ s ne jen o humor. Vidíte, kreativní PPC reklamy přitahovat pozornost čtenáře a získat vyšší click-through sazeb, což zase vede k nižším hodnotám KSČ a širší distribuce prostřednictvím sítě AdSense. To je, jak Google algoritmus funguje. Jsou to vlastně odměnou vám za dobré reklamy. Takže ita € ™ s ne o â € ~ funnyâ € ™, ita € ™ s â € o ~ moneyâ € ™. Â €

Vtipné, nebo ne, nápad shromažďovat nejlepší kousky copywriting PPC je určitě jeden včas. Na rozdíl od přímé-mail textaři, kteří mají odpálení-soubory, nebo pravidelné reklamní odborníci s jejich portfolii, lidé snaží psát svůj první reklamu AdWords nemají žádný zdroj, který by jim umožnil vidět nejúspěšnější PPC reklamy na model.

Michelle Obama?s Dating Tips